- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Lehet szavazni, hogy mely lightok kerüljenek be az Armored Warfare-be. Még az offtopicban is offba rakom, de hátha érdekel még valakit. Impozáns lista.
MBT-k.
TD-k.
Egyéb harcjárművek.
Van arty is, de azt elvből nem linkelem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Flatron710 #16859 üzenetére
Hát ez GG.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
kicsitrash #16836 üzenetére
Jaj a dombok, az átkozott dombok. Gyűlölöm őket, hogy nem addig tartanak, ameddig látszik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #16832 üzenetére
A WoT-ban nincsenek bugok. a WoT-ban feature-ök vannak.
Amúgy nem, ez asszem szerver-kliens kommunikációs gond, meg a tereptárgyakra húzott textúrák nem egyeznek a valós formájukkal, helyzetükkel, úgyhogy kapásból a szerver ilyenkor másképp számolja, hogy hova célzol, mint amit látsz. Legalábbis valami ilyesmit írtak erről. -
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles #16758 üzenetére
Naálm pont, hogy sokat javult 9.2-ben a kapcsolat, a szokásos 50-60 helyett végre a normálisnak mondható 30-40 a pingem. Vannak néha idegrángások, az nem tudom, miért van, de ez nem kapcsolati hiba, mert csak az én tankom bolondul meg, midnen más normális.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #16724 üzenetére
Érezhetően gyengébb lett a 7/1 tornya is, mióta HD, de még így is sokkal keményebb, mint az FV-é. Azért az, hogy egy IS-3 becsapja az ágyú mellett, elég meleg dolog...
T57 nerf még nincs konkretizálva, ha jól tudom, ami most nagyobb vállalkozás a WG részéről, a KV-1S kinyírása (végre) és a két brit 10-es lecserélése. A 4202 helyett egy rendes Centi lesz, jó kis toronnyal. -
Bad Pritt
félisten
válasz
#40993792 #15303 üzenetére
Kis tierben sok a gépágyú, amik összevissza lövöldöznek (pl.: most megszereztem ugye a T2-t és mikor mentünk vele pár tucat meccset, csökkent a globál pontosságom).
A másik, hogy kisebb tierben jellemzően pontatlanabbak az ágyúk, cserébe kisebbek a tankok. 0.41 a Shermanen és a T32-n nem ugyanaz, mert az egyik kis makett tankokra lövöldöz vele, a másik meg akár E 100-ra, ami alsóhangon 5x akkora, mint bármi tier 5-ben.
A harmadik meg a lassabb töltés, mivel kevesebbszer lőhetsz, automatikusan jobban célzol, ezzel is javítod a pontosságod. -
Bad Pritt
félisten
Szerintem túlgondolkozod.
Szakmaiban beszélünk arrtól, ami hasznos, replayeket osztunk emg egymással, amiből esetleg tanulni lehet, megvitatjuk a kérdéseket a játékról.
Offban meg mehet a gizdázás, klánokról, játékosokról vélemények, vicces esetek, sírás, stb. Ennyi a lényeg. -
Bad Pritt
félisten
válasz
bughead123 #15274 üzenetére
Másodkézből van tapasztalatom a KV-4-gyel kapcsolatban, egy olyan játékos, aki velem egyszinten van, ha nem jobb néha, alig tudott játszani vele, pedig kihúzta a másik nehéz ágat (modulok megvoltak neki onnan).
Voltak pillanatai a tanknak (tier 10 meccsben 11K beszopott találat), de összességében nem effektív a lassú sebesség, nagy weakspot, lassú célzás és ahhoz társuló kicsi alfa és szörnyű dpm miatt.
Én Caernarvonnal, 50 100-zal, T32-vel és Centurionnal mentem, mikor ő azt hozta és jellemzően én voltam a meccseken eredményesebb. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #15228 üzenetére
Igazából gondolkodom azon, hogy kéne valamit versenyezni, akár kicsiben is, mert kezd uncsi lenni a játék csak így randomban, de nem tudom, hogy elég lennék-e egy ilyenhez.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #15099 üzenetére
Ilyen egy ESL 1v1? SOha nem láttam még olyant, azért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest