- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Keptelen vagyok megerteni... 3-an harcoltunk a dombon 5 ellen, mig a tobbiek remego szajszellel lapitottak mint szar a fuben a sajat bazis korul.
Es amikor kihullottak azok akiknek van toke harcolni, mindket csapat gyavai kivartak a csata veget a bazisuk korul.
Ha kaptunk volna egy kis segitseget akkor attoljuk a dombot es valoszinu mentem volna egy Ace kort.
Szerk.: vegignezve a csapattarsak statjait, mar mindent ertek...
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79 #51705 üzenetére
En keptelen vagyok tier 8 alatt jatszani, le is szereltem a felszerelest az osszes tankomrol tier 8 alatt... Egyszeruen nem tudom elvezni ott a jatekot mert tul nagy a kaosz a csatateren.
Tier 8-ban farmolok, szerencsere van jo par prem tank amivel elvezetes jatszani. A kedvenc tierem a 9-es, szerintem ott eleg jol eltalaltak a balance-t. Tier 10-be leginkabb kuldetesezni megyek, mert ott a legtobb a HP es konnyu teljesiteni oket.
-
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ezzel tulsagosan behatarolnad a jatekosok szabadsagat valamint meg jobban bonyolitana a jatekot... A jatekosok jo reszenek mar igy is tul bonyolult peldaul a tamado/vedo csapatokra felosztott talalkozo utkozetekben valo reszvetel.
A WG szandekosan alakitotta igy a jatekot, hogy annak is legyen sikerelmenye aki otlettelen es csak a bazis melletti elso bokorig mer elmenni.
En azt latom arra torekszik a WG, hogy a jatek minel egyszerubb legyen es kevesebbet szamitson a jatekos egyenitudasa a csata vegkimenetele szempontjabol.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #51648 üzenetére
En azt birom, mikor azert halok meg mert nem szamitok ra, hogy valaki az ellenfeltol egy olyan helyen kempel ami nekem eszembe nem jutna.
Elobb Live Oaks-on egy Pantera a mocsar kozepen, utana Malinovkan egy T44-100 a sajat bazisa melletti kis haziko mogott... Turelmesen varva perceket, hogy leadjak az egyetlen sebzo lovesuket garazsmenet elott.
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79 #51620 üzenetére
Koszi! Egy szaros I. osztalyu csataval nem szemetelem teli az ON-t.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #51615 üzenetére
En a helyedben hanyagolnam a lightokat az elkovetkezendo par hetben (honapban) mert ez a jelenlegi jatekosallomany keptelen tamogatni a jo spottert.
Esetleg menj olyan light tankkal aki tudja sebezni a sajat spotjat (ruszki lightok peldaul) vagy kerekes genyokkal de gondolom azokkal meg nem jatszol.
-
Dobi 562
addikt
Most lightokkal jatszok, mert tetszik a HWK 30, meg huzom az EBR 90-et, hogy meg akciosan megvegyem a 10-est es neha nem hiszem el amiket latok. 3 ellenseges med a mezo kozepen, spottolom oket es tulelik mert nem kepesek a csapattarsak sebezni. En ha kimennek a mezo kozepere papir tankkal akkor 10 masodperc alatt a garazsban talalnam magam, ezek meg onnan ledaraltak a csapatomat.
Persze nyilvan nem az ugyes jatekosok maradnak hatul sznajperkedni de azert durva mekkora kulonbsegek vannak.
-
Dobi 562
addikt
A 43-46%-os jatekosoknal nem biztos, hogy a kulso tenyezokben kell keresni a hibat. Valoszinu a tank felszerelese sem legoptimalisabb, valamint a mozgo celpontoknal az "ele celzas" bravurjat sem ismerik.
A vicces csak az az egeszben, hogy mikor a vegjatekban talalkozok egy ilyennel a sarokban (marmint o var a sarokban
) akkor a szart is kiveri belolem. Nincs fent xvm de mikor hirtelen egy ilyen kemper elkezd szetalazni, nekem meg atok ul az agyumra akkor tudom, hogy egy ilyen 40-48%-os jatekossal hozott ossze a sors es 90%-ban be is jon.
Ez igy jol hangzik leirva, de valoszinu csak az egom muveli ezt, hogy mely nyomot hagynak az ilyenek. Legtobbszor azert az agyum normalisan mukodik, de az ilyen negativ emlekekre jobban emlekszik az ember.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #51381 üzenetére
Mikor velem vannak ugyanezek a jatekosok, akkor meg loszart nem talalnak el kempules kozben. Elobb Siegfried Line-on spottoltam a mezot 3 teljes percen at, 6 ellenfel volt lathato.
Csapattarsak:
Scropion: 5/0 loves/talalat
Sta-1: 8/4
T34/100: 12/3Siman atjott az ellenfel a mezon, 5 perc alatt vege volt az egesz tragikomedianak.
-
Dobi 562
addikt
Birom ezeket a 44%-os palya sarkaban kempelo tehetsegeket.
1. lovesre kilotte a vezetom, 2. lovesre kilotte a toltom, 3. lovesre loszerrekesz. Boldog karacsonyt haver, nem sajnalom toled!
-
Dobi 562
addikt
Nekem mar megint hanyhatnekom van ettol a sok gyava szar jatekostol. Nem ertem miert jatszik heavy-t vagy med-et ha annyi az osszes elkepzelese, hogy beall kempelni valahova...
-
Dobi 562
addikt
Ma reggel kapom en is a jobbnal jobb csapattarsakat. A feluk rendszeresen 0-1 sebzo lovessel vegez, csak azt nem tudom hol halnak meg olyan gyorsan mert az biztos, hogy nem a frontot toljak velem. Mindez tier 8-10-ben...
Mikor megkerdezem miert kempel top tier heavyvel a bazison az a valasz, hogy ne szoljak bele, o ugy jatszik ahogy akar...
Erdekes, ha en kosarlabdazni szeretek akkor nem fogok beallni a focicsapatba es kezzel elkezdeni pattogtatni a labdat, dehat ugy tunik nem vagyunk egyformak. Ez mar egy uj (de)generacio.
-
Dobi 562
addikt
válasz
e-newsee #51327 üzenetére
Az a hely, ahol a Foch kempelt nem volt logikus. Hagyta, hogy bedaraljak a frontvonalukat majd arra vart, hogy egyszer ki tudjon tarazni garazsmenet elott. Egyebkent ez a tipikus TD gameplay a mai metaban ahogy eszrevettem.
Engem a sajat TD csapattarsak szoktak kiakasztani hasnolno szitukban mikor nem jonnek segiteni, varjak, hogy mi meghaljunk a fronton, utana ok leadnak 1-2 sebzo lovest mielott megolik oket.
-
Dobi 562
addikt
Erre kaphattam volna egy Asz-t, jo magasan lehet a hatar. Izgalmas csata volt, probaltam vegig a tavolsagot tartani es messzirol
csipegetni.420-as alfa az mondjuk mar eleg komoly egy 9-es meden, elegge lenezo csipegetesnek hivni.Replay ha valakit erdekelne.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jim bcs #51315 üzenetére
Elobb eppen egy 45%-os jatekos baszott ki a garazsba 1900HP-rol E50M-el, o FV 4005-el volt. En lelancoltam 0 sebzessel.
Elotte M103 vilagtalanul jon ki elem, 90 fokos szog. 1* melle, 2* 0 sebzeses lancolas Standard B APCR loszerevel.
De meg ugyanebben a csataban basecamper E50M lepattintotta seggel az APCR-t.Nem kell XVM sem, tudtam jol, hogy mindegyik 40-45%-os jatekos.
Unikumokkal szivesebben harcolok, azok olyan RNG-t kapnak mint en, a tomatok meg vegjatekban feltorlik velem a padlot.
-
Dobi 562
addikt
Mar megint a 45%-os gyozelmi aranyu jatekosok szopatnak szarra a vegjatekban.
Azt sem tudjak mi az a sidescrape, toljak ki a tankot 90 fokban fedezek mogul es
elso tar: 0 sebzeses lanc + torony + torony
masodik tar: 0 sebzeses lanc + 0 sebzeses lanc + melleMost meg 46%-os IS-3-at lovom oldalrol Skodaval, torony+torony+lanc 0 sebzes
masodik tar masik poziciobol de szinten kb 90 fok: 0 sebzes az oldalaba, melle, sebzo loves...wtf WG?! Ertem en, hogy kell nekik is adni sikerelmenyt de akkor legyen egy kis jelzolampa, hogy most szopatas lesz es nem erolkodok, csak kigurulok ele hogy szarra lojon. Megsporolom a kreditet.
-
Dobi 562
addikt
Hos magyar szakasz vedi az arty-kat type 59-el es Skorpion g-vel.
Sosem ertettem, hogy tamado csapatban miert kell a red line-on kempelni, hiszen 10 percunk van, hogy letoljuk az ellent. Egyszeruen nincs ra ido, hogy kivarjunk hatul, lelovoldozzuk a hibazo ellenfeleket majd atmenjunk ellentamadasba... Szerintem.
-
Dobi 562
addikt
Tudom, csak belementem a jatekba.
(#51270) tankos50:
Havi prem + amikor olyan premium tank jon ami tetszik, azt megveszem. Mostanaban nem igazan tetszenek az uj premium tankok, nem latok bennuk semmi kulonlegeset, de az uj 3D stilusok nagyon bejonnek.Kulfoldon dolgozok, nekem ezek filleres kiadasok szerencsere.
-
Dobi 562
addikt
Kozetkezoben ossze is jott az az Asz. Csak kerni kellett.
-
Dobi 562
addikt
Skorpion G vs Maus (csak normal AP)
Ez tank asz lett volna ha nyerunk de az ellen behuzta a bazist.
-
Dobi 562
addikt
https://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Overmatch
A te esetedben a 2* kaliber szabaly ervenyesult ami meg figyelembe veszi a becsapodasi szoget (70 fok felett auto-lepattano).
Ha egy 150mm-es agyuval lotted volna akkor atment volna mert eletbe lepett volna a 3* kaliber szabaly, ott nem szamit a becsapodasi szog.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #51240 üzenetére
Azt mondjak az egyik legjobb Magus regeny, le van toltve az e-book readeremre, majd belekezdek egyszer en is.
Most a Vajak (Witcher) konyveket olvastam vegig, illetve most tartok az utolsonal (Viharido). Ha jatszottal esetleg a Witcher jatekokkal meg ugy altalaban is, ajanlani tudom, jo kis fantasy.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#51238) Gyuri27: -
Dobi 562
addikt
Nem celoztam semmi ilyesmire. Nem erdekel kulonosebben masok statisztikaja, csak neha racsodalkozok mikor talalok valakit nagyon rossz vagy jo stattal.
Nem sikerult akkor megertenem, hogy mire gondolsz pontosan. Szerintem a top jatekosok lennenek a legnagyobb nyertesei az RNG megszuntetesenek, hiszen ok maris ugy jatszanak, hogy az RNG hatasat minimalisra probaljak csokkenteni.
-
Dobi 562
addikt
Nem ertek egyet. Attol, hogy nem lenne RNG a rossz jatekosok meg nem tanulnanak meg helyezkedni a palyan. A jo jatekos attol lesz jo, hogy "lat" a palyan.
Ez meg egy par honapos cikk a temaban, meg Scheff tollabol: https://esport1.hu/news/2019/05/10/wot-worldoftanks-milyen-lenne-rng-nelkul-jatszani-scheff
-
Dobi 562
addikt
Erdekes lenne kiprobalni de biztos, hogy nem tetszene.
Minden agyu leadna fixen az alfa sebzeset, mindenki lezerpontossaggal lone... Ujra kellene balanszolni az egesz jatekot, mert jo par tank elveszitene a pontos agyujanak elonyet (mivel mindenki mas is pontosan lone).
-
Dobi 562
addikt
válasz
tankos50 #51209 üzenetére
Nem értelek. Eddig amellett kardoskodtàl, hogy nincs joga senkinek megmondani senkinek ki hogy jàtsszon.
Erre kijelented, hogy nem akarsz egy csapatba kerülni velem.
Velem, aki céljànak megfelelően hasznàlja a tankjait, a fronton harcol, aktívan jàtszik. És nem lökdösök csapattàrsakat, nem inzultàlok senkit a statja miatt, sőt még segíteni is szoktam bajba került csapattàrsakon.
-
Dobi 562
addikt
válasz
tankos50 #51201 üzenetére
Jezusom... Neked sincsenek akkor nagy igenyeid sajat magad fele.
Adott egy jatek ahol 15 vs 15 fos random csapatok HARCOLNAK a GYOZELEMERT. Ugyanis a jatek a GYOZELMET es a TELJESITMENYT jutalmazza.
Tessek, itt van a Tank Academy egyik resze a Wargaming hivatalos youtube csatornajarol, kezd el nezegetni.
Vagy itt a wot wiki, ahol szinten le vannak irva a szerepkorok.
"én anno jó játékos voltam"----- eddig egyetlen mondatod nem tamasztotta ezt ala, mar ne is haragudj.
-
Dobi 562
addikt
válasz
tankos50 #51194 üzenetére
Nem, ne szamolja a bokron a leveleket! Nehogy mar ne legyen elvarhato, hogy valaki a feladatkorenek megfeleloen hasznalja a tankjat! Pont emiatt a hozzaallas miatt romlott le a WoT minosege...
A jatekosok egyre igenytelenebbek sajat magukkal szemben, legtobbuknek mar eleg a "taaaank....meeeeegy....loooooo" jatekelmeny, a maradek 2-3 meg ott szenved a fronton es probal harcolni (sebez, pattint, spottol). Nem kell mindenkinek unicumnak lennie es top sebzonek lenni 90%-ban de ilyen minimum elvarasok azert hadd legyenek mar, hogy valaki tudja mire valo a tankja es ugy is hasznalja!
#51193) ooloo: altalaban a nagyon rossz/atlag alatti jatekosok szidjak a csapatot, ok egyebkent nincsenek vele tisztaban hogy nagyon rosszak es legtobb veresegben oroszlan-reszuk van, lasd meg: Dunning-Kruger hatas, avagy amikor a leghulyebbek hiszik magukat legokosabbnak.
-
Dobi 562
addikt
Amikor a csapat top tankjai 45%-os jatekosok...
Az ellenfel E100-asat meg nem tudtam, atloni, 43%-os jatekos... Termeszetesen.
Chimera Alliance 15 hianyzik mar csak, 6500-at kene sebeznem. egyik elozo csataban siman meg lehetett volna de a RNG ugy dontott, hogy 258mm pen, 30 meterrol nem eleg atloni a 44%-os Skoda T50 frontjat, o meg auto-aim-el kilott normal loszerrel.
Mar elore felek mikor tudom, hogy a vegjatekban ilyen rossz statisztikaju jatekosok varnak ram valahol mert azok ugy megtaltosodnak hirtelen, hogy orom nezni.
-
Dobi 562
addikt
A ma reggeli elso turbo csata utan vegigneztem a jatekosokat, az en csapatomban rajtam kivul volt meg egy 50%-os, egy 47%-os. egy 48%-os gyozelmi aranyu jatekos, a tobbieknek nem erte el a 45%-ot sem. Nem, nem kezdok voltak 30-40 ezer csatas emberkek. Mindez tier 8-ban!
Az ellenfel zome az 50-52%-os volt, le is nyomtak mindket oldalt.
Nem tudom hogyan lehetne ezen javitani, mert a random matchmaker-e nem nezi a jatekosok tudasat, de ekkora tudaskulonbsegu csapatokat osszerakni elegge jatekelmeny rombolo. Kb mint egy megye III focicsapat a fradi ellen.
-
Dobi 562
addikt
válasz
tankos50 #51159 üzenetére
Pont az szuli a kempelest, hogy eleg egy hiba es garazsmenet. Ezert azok a jatekosok akik egyebkent is otlettelenek, kempelni fognak mert akkor ha szerencsejuk van, meg le tudnak adni 1-2 sebzo lovest mielott kilovik oket. Ez csak az en velemenyem.
Regen nem volt ennyi turbo-csata az egyenlotlen elosztasok miatt, az igaz. Viszont most brutal gyorsan lehet haladni egy-egy ag kihuzasaval. Ez tapasztalt jatekosoknak elony, kezdoknek szerintem hatrany mert nincs idejuk megtanulni a tankok helyes hasznalatat.
Meg ilyenekkel van teli mar a tier 9-10 is, szegenynek semmi keresnivaloja sincsen ott de megis nyomja... Ritkan latni ennyi csataval 40% alatti win rate-et. Mondanom sem kell, hogy a bazis melletti elso bokorban kempelt Paris map-on, ahol azert heavy-vel el lehetett volna bohockodni.
-
Dobi 562
addikt
Ito Masahiro keszitette a 3D skin-eket, aki a Silent Hill jatekok muveszeti igazgatoja volt, szoval nem akarkit kertek fel a feladatra. Remelem kicsit tenyleg visszabb vesznek a premium tankok gyartasbol es elkezdenek tobb energiat forditani az ilyen jopofa dolgokra. Premium tankbol mar van eleg a jatekban szerintem, de amikor igy "egyedive" tudod varazsolni a kedvenc tankjaid, az sokat dob a jatekelmenyen.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/spooky-challenge/
A cikk legaljan irja a keszitot. -
Dobi 562
addikt
Az erzes megfizethetetlen mikor a vegjatekban egy 490-es alfaju agyuval 1 HP-ban hagyok egy 440 HP-s ellenfelet, majd egy papirtank oldalaba 0 sebzeses kritikust lovok... Es emiatt bukjuk.
-
Dobi 562
addikt
Mire gondolsz konkretan? Szerintem a jobb jatekosok jobban "erzik" a loveget, ezert talalnak tobbszor + sok skilles legenyseget hasznalnak. A gyengebb jatekosok nem tudjak/rosszul forgatjak a tankot, mozdulatlanul allnak ket loves kozott, ezert konyebb oket eltalalni. De ez csak az en velemenyem.
Nem akarok nagykepuskodni de sokszor van, hogy csak en tudom elloni a csapaton atyolo-zo kerekes szarokat peldaul.
-
Dobi 562
addikt
Ja, meg azt birom hogy amikor nem tudok atloni egy tankot (vagy korbe lovoldozom fullra szukult celkereszttel) , amit szemmel lathatolag egy bena jatekos vezet, akkor altalaban ilyen 40-45% win rate-es jatekosokrol van szo. Kiderul miutan csekkolom oket.
Szoval ha a WG belenyul akkor szerintem ezeknek a szerencsetleneknek a hona ala nyul, hogy probaljon nekik segiteni, de erre nincs bizonyitekom, szoval konteo. Arra is gondoltam, hogy csak az en agyam talalta ki ezt a dolgot, mert az ego-mnak rosszul esik hogy szet-alaz egy szar jatekos. Nem tudom, de akkor is fura.
Most eppen egy 5k csatas 42%-os T32 szivatott szet full repesz kiosztassal. 1 lovesem sebezte az elso gorgon, a kovetkezo 2 0 sebzeses kritikus volt, 200 hp-s tank... o meg lebontott repesszel mert nem kellett gyenge pontot keresnie...
-
Dobi 562
addikt
Tamado/vedo mod, Siegfried line. Tamado csapat. 3 tankunk vegig a red line-on kempel, az egyik nyomogatja a "vedd meg a bazist" gombot... Mondom biztos kezdo, azert beirtam neki teljesen normalisan a chat-be, hogy nincs bazisunk mi vagyunk a tamado csapat.
Bukjuk persze mint a szart, a varosban egyedul en osztottam a sebzest, a tobbiek olyan benak voltak, hogy inkabb oda se jottek volna, kitakartak az ellenfelet, nem tudtam toluk loni.
Csata utan megnezem kikkel fujt ossze a szel... Az ellenfel top heavy-je aki gyakorlatilag szetszedett 500 csatas jatekos volt, fogalma nem volt a sidescape-rol, jott ki a sarok mogul a tank oldalaval de persze 0 sebzessel lancoltam, o meg auto aim-el lotte be az IS-3 tornyat normal loszerrel.
Az egyik top tankunk a vegig kempelte a csatat a piros vonalon, 67k csatas a masik meg 34k csatas jatekos volt, szoval nem kezdok. De meg nem jott ra, hogy mi a tamado/vedo csata lenyege.
Es akkor ezen probaljam meg nem felkurni magam...
Egyebkent amiket irtal heavy jatekrol az tenyleg igy van, nagyon ritkan jonnek segiteni vagy amikor megindulnak akkor mar keso.
-
-
Dobi 562
addikt
Kemper buntetes light-al. En mar lassan tenyleg epet hanyok ettol a sok kempertol. A 11 spottolt jatekosbol 8 a red line-on volt megtalalhato. Ilyenkor mi tortenik veluk? remego szajszellel varjak, hogy ha szerencsejuk van es elhullik a frontot tolot 2-3 marha akkor le tudnak majd adni a vegjatekban 1-2 sebzo lovest mielott megrepazzak oket? Egyszeruen nem ertem...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #51039 üzenetére
Azt irta a TD-k miatt van neki full HE kiosztasa, mondjuk nem ertem AP-val vagy APCR-al miert nem tudja beutni oket. Meg egyebkent is a bazisunk mellett kempelt, ugyhogy nem sok eselye volt neki TD-vel talalkozni. De az legalabb kiderult, hogy nem bot hanem hus-ver ember.
-
Dobi 562
addikt
válasz
e-newsee #51036 üzenetére
Altalaban azok atlagon aluli teljesitmenyu jatekosok akik csata kozben szidjak a csapatot miutan kilottek oket, altalaban 0-hoz kozelitu teljesitmeny utan.
Ez az egyik oka annak hogy rossz jatekosok, hogy masban keresik a hibat. En meg szoktam kerdezni az ilyeneket, hogy ok PRO-nak gondoljak magukat a 4x% gyozelmi aranyukkal es azert erzik, hogy joguk van szidni mindenkit? Ilyenkor erveles helyett altalaban az anyamat szidjak meg tragarkodnak, ami megerosit benne, hogy nagyon fiatalok es/vagy butak, ugyhogy rajuk szoktam hagyni.
Van egy nagyon keves ember akivel csata utan meg lehet beszelni emberi hangnemben, hogy mi volt a gond. Szerencsere! Sot, en szoktam gratulalni egy-egy nagyon ugyes ellenfelnek mikor latom, hogy lehozta a csatat vagy szetszivatott.
Erdekes modon annak ellenere, hogy a csataim jo reszeben top sebzo vagyok es van, hogy 2-3* annyit sebeztem mint a kovetkezo, csak anyazast kapok, koszonetet nem. Nem mintha szuksegem volna ra, de azert jol esik mikor elismerik az ember teljesitmenyet, meg ha csak egy jatekrol van is szo.
-
Dobi 562
addikt
Visszakapcsoltam a lehetoseget, hogy tudjanak nekem uzenni a kedves jatekostarsak csata utan. Van egy ilyen jo tulajdonsagom, hogy szeretem apolni a hulyek lelki vilagat.
De hogy ennek a kolleganak mi baja lehetett azt el nem tudom kepzelni mivel meg csak nem is egy helyen voltunk csata kozben pluszban nyertunk is... Szoval akkor mit csinalhattam rosszul? Sajnos nem derult ki az epito jellegu kritikajabol.
Tegnap egyik csata kozben ket magyar jatekos beszelgetett, hogy manipulalja az egyik csatait a WG, mert amikor sokat sebez veszit, mikor nem sebez akkor gyoz. Utana raneztem, hogy TD/arty jatekos, Charioteer-el volt, nem is lott csata alatt, mert rossz helyen kempelt es nem mozgott a csapattal. Az ellenfel meg gyenge volt es nem tortek at a frontot, nem tudta leadni a csatankenti 2 sebzo loveset a vegjatekban (ami az atlag teljesitmenye).
Rairtam csata utan, eloszor volt egy kis anyazas de a vegen jol elbeszelgettunk, elnezest kertunk mindketten, elmagyaraztam neki a dolgokat, hogy mozogjon egyutt a csapattal, ne arra varjon hogy bukjuk a heavy line-t stb, stb. Ha megfogadja a jo tanacsokat es sikerul elorebb lepnie, akkor jobban fogja elvezni a jatekot es egy hasznalhatatlan kemperrel kevesebb lesz a csatakban. Ennyit meger nekem az idombol.
-
Dobi 562
addikt
Na, ezert fogom abbahagyni megint hamarosan a jatekot. Egyszeruen az agyam felrobban mikor ezeket a kempelo, gyava, hasznalhatatlan szardarabokat meglatom.
IS-3A-val bebujva a bazis melletti elso bokorba es nem volt bot! Volt neki sebzese!
Csatankenti 0,5-1 sebzo lovese van neki atlagban mindennel es ezt tolja igy 20k csatan keresztul, fogalmatlanul, hasznalhatatlanul, celtalanul.
Nem ertem! Valaki magyarazza mar el nekem, hogy mi a jo neki ebben! Tenyleg probalom megerteni, lehet akkor engem is kevesbe frusztralna...
-
Dobi 562
addikt
Mentem delelott par csatat WZ-132 93% gm, Amd 178b 91%. Mentem zsinorban 3 csatat ahol kikaptunk mint a szar 1:15-re es ezek a nyomorek allat kemperek semmit sem tudtak eltalalni. En meg ilyet nem is lattam, is-3 atmegy a mezon full hp-n, 3 td-nk lovoldozik ra es nem talaljak el... Progetto bemegy mogejuk es meg csak felejuk sem forditjak a tornyukat, eszre sem veszik mi tortenik korulottuk. Es meg ok szidjak a csapatot a chat-en, a sok 0 sebzeses, hasznalhatatlan, otlettelen, gyava nyomoronc...
-
Dobi 562
addikt
válasz
szallasi007 #50997 üzenetére
Koszi! Nem szakaszozok mostanaban mert elegge ossze-vissza idopontban jatszok de eszben tartom a felajanlast.
-
Dobi 562
addikt
válasz
szallasi007 #50994 üzenetére
Kesz van az osszes olyan kuldetes...
-
Dobi 562
addikt
válasz
munnergep #50987 üzenetére
Ez meg csak sandbox, otleteket probalgatnak. Nem biztos, hogy ebbol barmi bekerul az elesbe.
Hogy a kerdesedre is valaszoljak: nem jatszanak a sajat jatekukkal/ha igen akkor annyira rossz jatekosok hogy nem veszik eszre hogy a jatekelmeny egyre rosszabb.
Multkor a ketcsovu tankos videojukban nyilatkozott valami mukso aki Game Balance Designer vagy valami ilyesmi, na o a fo felelose a sok 15:3, 3:15 turbocsatanak, azt a csavot kene agyon verni.
-
Dobi 562
addikt
Nalam az E75 el van atkozva, csakugy mint az elodje, a Tigris II is el volt.
Egyszeruen megkapom az osszes hulyet csapattarsnak. Top tankok nemi kempeles utan elmentek furodni, de azert meg a chat-en nooboztak meg idiotaztak...
Elkezdjuk tolni a frontot a T54E1-el meg a masik E75-el, a top tankok meg az artyk mellett kempelnek hatul... Majd azt veszem eszre, hogy ugralnak be a vizbe... wtf...
Merges nem vagyok, vegre sikerult mennem egy ertekelheto sebzeses csatat, az elozo 4 amit mentem ezzel a tankkal az katasztrofalis volt.
-
Dobi 562
addikt
Fel akartam rakni ennek a csatanak a visszajatszasat de valamiert nem menti most a kliens. Amiket reggel jatszottam azoknak a csataknak a visszajatszasa megvan, de amit delutan jatszottam azok hianyoznak... Be van pedig pipalva az osszes csata felvetele.
Ha szeretitek az E75-ot, akkor ennek a francia tanknak is adjatok egy eselyt, mert nagyon hasonlo es jol hasznalhato tank szerintem.
-
Dobi 562
addikt
Ha lesz majd valami erdekes csata, feltoltom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest