- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz MinionFlasH #35900 üzenetére
Hát ezt az "Elmúlt 24 óra" nicknevet én is lecserélném
Persze 2500 gold.Nick: HE_Storm
-
emre
veterán
válasz #84221696 #35903 üzenetére
Hidd el ilyenkor a legkevesebb probléma az mm-el van.
(#35900) MinionFlasH
A vga jó választás volt szerintem.
A nick-ed meg lecseréled a következő ph verseny után, persze csak ha hagyjuk megnyerni. Mondjuk most hogy a többség aw-zik nem valószínű hogy hamarosan lesz egy újabb.
Nekem az emre-t meg kellett változtatnom a rengetek török meghívó miatt. Most egy ideje nyugtom van, pláne hogy izraeli zászló alatt játszok.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
MinionFlasH
senior tag
Annyit variáltam, muszáj volt feltenni az i-re a pontot. Nem csalódtam szépen fut minden. Rendeltem egy CM hyper 612s -t, ha ez is meglesz megtépem a procit, egy ideig elleszek vele.
AW-el nem 1 kört mentem ;-) ! Igen erre emlékszem, bár a nicked a mai napig nem tudom leírni-beírni! ;-)
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #35906 üzenetére
Akkor én vettelek fel a barátlistára.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
lacibacsi
addikt
válasz MinionFlasH #35900 üzenetére
"Nick nevet lehet váltani játékban?"
Persze! 2500 gold az ára. (De a statisztikáid megmaradnak...)
Megelőztek...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #35909 üzenetére
Sajnos igazad van. Nekem csak olyan barátaim vannak akik nem ismernek.
De úgysenemfogod kibírni addig wot nélkül.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jagada
addikt
válasz #84221696 #35905 üzenetére
Ennyit a kiegyensúlyozott MM-ről:
És ezt 10 csatából legalább 5+6x így adja az elmúlt 1 hétben. Jobb esetben csak +2 toptier tank van az ellenségnél és nekünk a legalján szokott még lenni 1-2 tank ami az enemy legalacsonyabb osztályú tankja alatt van egyel.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
galervin93
őstag
válasz jagada #35912 üzenetére
Most őszintén mi a gond ezzel az MM-mel? Úgy összehasonlítva maximum a JP amivel "többek", ti meg egy Sheman III-mal vagytok "kevesebbek".
Ha ilyen MM lenne a legnagyobb gond a játékban, az nagyon jó volna...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
fradi81
veterán
-
jagada
addikt
válasz galervin93 #35915 üzenetére
Mondjuk nem bánnám, ha néha nálunk lenne +3 toptier és nem az ellenségnél. Szerintem mindenki tudja mi lett a csata kimenetele, mivel az ilyen csaták már a visszaszámláláskor eldőltek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy t8 alatt az összes csata fulltomatók összecsapása, bár azoknak is a fele inkább fekete (sötétvörös).
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
törölt tag
Ó jaj! Vad II befújta a tizit a Bate ellen. Gyerekek, készülhetünk a legrosszabbakra. Mi magyarok kapunk olyan MM-et meg RNG-t, hogy majd arról koldulunk...
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Type 61 csudajó tank
Type 61 repléjj -
addikt
válasz szallasi007 #35925 üzenetére
Hogy én hogy' szoktam őket utálni, amikor éppen az AMX 30-cal osztom az áldást.
Raktam az AMX 30-ra ישראל zászlót, csak azért, hogyha zsidóznak, akkor magamra tudjam venni. Bár tízből tíz embernek nem tűnik fel. Ja, meg +5% RNG.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
szallasi007
őstag
-
törölt tag
válasz szallasi007 #35928 üzenetére
Szépen megszórtad az ellent. Grat.
-
zodo
nagyúr
04:04 Kapcsolat megszakad.
Indoklás: Játékszerver újraindul.Amúgy is pont egy ilyenre vágytam mikor alig van időm (hajnalban 1 - 1.5 óra) játszani és négy bukós csatán vagyok túl kezdésnek.
Különben meg miért a "Magányos farkas" küldihez számolja az esetleges győzelem / top 10 xp szerző csatákat az Elit alakulat helyett?
Mondjuk mindkettőnél ugyanaz a feltétel de mást nem vettem észre.
-
lacibacsi
addikt
A fenti sormintával szeretném kifejezni köszönetem mindazoknak, akik tanácsaikkal, visszajátszásaik megosztásával, vagy egyáltalán bármivel segítségemre voltak abban, hogy tegnap végre bekövetkezzen ez:
Alulról indulva a pálya közepén spotoltam a középen, illetve az út túloldalán érkező ellenséget. A csata közepén már tudtam, hogy jobb fajta kör lesz, de mivel BT6-ról volt szó, nem hittem, hogy sikerül annyit lőni a csapatnak, hogy elegendő legyen. Távolról nem valami pontos jószág a Chaffee, ezért nem is próbálkoztam nagyon a menet közbeni lövésekkel, csak néhány tutinak tűnő helyzetben lőttem egy párat. Ez viszont kellett is a végeredményhez. Akárhogy is volt, az utókor már csak arra fog emlékezni, hogy végre meg van a Stug LT-15!!
Most már kicsit bátrabban és főleg egyre tapasztaltabban indulhatok neki a T28HTC LT küldetéseinek, amiből eddig csak négy van meg (nem mertem csinálni, mert ha beadja a StugLT-15 eredményét... hát falnak mentem volna). TD és SPG készen van, MT-ből öt, HT-ból még négy van hátra. Mikuláskor jó lenne már a T55A-ért küzdeni...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
joergie
őstag
Most olvasom a wows update-t, ami holnap reggel jön:
if a player had 67,500+ XP (account points), he/she is also credited with 1 day premium account compensation
This means that a player whose account level corresponds with unlocked Missions, Challenges and Events, gets +500000 creddits and 1 day premium account a a compensation.Szóval ha holnap reggeltől gyakorlatilag bármikor frissíted a wows-t, és belépsz, kapsz egy nap prémiumot, ami természetesen wot-ban is érvényes. Feltételezve hogy már csináltál 67.5k xp-t a játékban...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Departed
őstag
válasz lacibacsi #35934 üzenetére
Én inkább az LT-15-öt hagytam ki és az SPG-15-öt sikerült végre megcsinálni secondary-val:
Innen is csókoltatom a borzalmas BlackPrince tank tulajdonosát hogy megehettem két penetráló lövéssel (1150+300) a csodálatos járművét. Sokat segített a 2700as összsebzésben ami T7-től szerintem nem is rossz.
Végre szabadság van, már el is kezdtem csinálni sorban a második kupacos küldetéseket, dől a lé.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Departed
őstag
válasz jr1994 #35937 üzenetére
Köszi. Igen jó cucc egyébként, az artyhoz képest pontos de néha odab@szós ágyújával és leginkább a gyönyörű gunarc-jával. Vicces hogy a küldihez kifejlesztettem az FV207-et is, de T8ban van szinte ugyanilyen de pontatlanabb ágyúja mint a GW Panthernek..akkor meg minek. Max a CGC felé út miatt lehet fontos.
Azt mondod akkor hogy nem is feltétlenül musthave legalább T8 vagy inkább T9 arty a további SPG küldikhez? Amcsi line-on vagyok még T6-nál, angolból megvehetném T8-at, németen is de azokból a gunarc-okból nem kérek ami T8-10-ben van azon a line-on.
Javaslat?
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
jr1994
addikt
válasz Departed #35938 üzenetére
Azért amikor 3 tankot kell egy lövéssel sebezni meg ilyesmi, ahhoz kell valami nagy is. Lesz olyan hogy okozz 4000 sebzést, vagy heavybe 3000-et ahhoz azért elkel egy legalább 8-as tüzér, az amcsik elvileg jók lesznek erre tier8 és afölött. De a 15-öshöz jó a Panther.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
-
Akcok94
senior tag
válasz #43783936 #35940 üzenetére
én a 10-s orosszal csináltam meg eddig az összeset kivéve a nagyobb tier-t ahhoz a kis angol a legjobb gyorsan lő és lopkodni jó vele.
jr1994: a 3 sebzést már kivették, mert akkor ott voltam megakadva de az egyik patchben csökkentették.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
jr1994
addikt
Na most kell abbahagyni.
1: T-43: legelső csata kétszer kigyújtanak.
2. Chaffee: ez a vérvörös bot kétszer eltalál miközben 50-nel megyek (minimum, és cikázva)
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jozefgucci1
addikt
válasz baboss #35947 üzenetére
Szerintem nem kapcsoltad be a kézremegés kompenzálást és az éllesség sem megy automatán .Szóval én inkább a PrintScren gombot használnám Semmit nem látok amúgy annyira homály .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nyunyu
félisten
válasz jozefgucci1 #35948 üzenetére
Szóval én inkább a PrintScren gombot használnám
c:\Games\World_of_Tanks\screenshots\-ba menti, ha meg nem hasznaltad korabban ezt az opciot
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #35948 üzenetére
gondolom arra a kva nagy fekete pacára gondol
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs