- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz #40993792 #36052 üzenetére
Ezt az egészet nem értem. Aki beszélt már vele TS-en, tudja, hogy egy normális ember. Igaz ott azért olyanokkal van egy közösségben, akikkel megérti magát. Itt meg azért találkozni mindenféle legénnyel.
A múltkor már a tuningos topik miatt én is kaptam bann-t, annyira felbosszantott egy fogyatékos. Valószínűleg ő több ilyen okossal találkozott.
Sajnálom én is, mert jó gondolatai (meglátásai) voltak, igaz kicsit bő lére engedve.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Greentea
senior tag
válasz Kean_Sorbo #36060 üzenetére
Egyetértek!
(#36061) Dobi 562: grat! Valószínű az 1300dmg kevés volt az ászhoz..[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz MinionFlasH #36063 üzenetére
Ne kempelj
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
benvolio
őstag
AT 15 tankász: kép. Ezismegvótmégsincseste. Nekem a mumus tank jelenleg az Indien pz., egyszerűen nem tudok vele egy ászt menni. Tiszta szégyen, hogy a végén videókat kellesz nézni róla.
-
Greentea
senior tag
válasz grizlisandor #36066 üzenetére
-
csapee
őstag
válasz MinionFlasH #36063 üzenetére
Amúgy mi volt az elképzelés? Sebbeségből beflenkeled a a heavyket, vagy csak az artykat akartad megetetni?
Csapee
-
nyunyu
félisten
válasz MinionFlasH #36070 üzenetére
Ennyi erovel egy "ide lojetek" feliratot is tetovaltathatnal a homlokodra.
Ne csodalkozz, hogy nem hasznaltak vazelint.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
h1mpi
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz MinionFlasH #36072 üzenetére
Hazikok kornyeke eleg nehez terep, nem tudom, hogy gondoltad, hogy egy lomha heavyvel barmi eselyed van ott a gyors lightok/medek ellen.
Plane, hogy kivaloan artyzhato kornyek.Mig az AMX meg Tiger helyere nem nagyon tudnak beloni.
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #36072 üzenetére
Az S51 mégis kétszer eltalált, a félelmetes 50 sec-es töltési idejével.
Ott nem kukucskálunk kifele, mert pofánvágnak (lásd mint fenn). Vagy van 1-2 td J4, H5 helyen, vagy az arty fog zaklatni. Ha mindenáron arra akarsz menne akkor jobbra be a házak közé, fokozott óvatossággal, mert vagy mögéd kerülhetnek, mivel a legritkább esetben lehet azt a helyet távolról védeni, és/vagy zaklathatnak oldalról.
Szóval azon a ponton egy med/heavy rush-t tudok elképzelni ami az ellenfél bekerítésére irányul. Azt ha csak toporog ott valaki még nem láttam eredményre vezetőnek, pláne ilyen one man show jelleggel.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #36078 üzenetére
Ha telibe kap akkor már nem kell másodikat lőnie.
Így is király vagy.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jr1994
addikt
Láttam mikor kikerült a hétvégi küldetés sokan szidtátok, pedig nem olyan rossz az. A rossz az az, hogy nem tudom kihasználni szerencsétlen stock conquerorra, eddig 1-szer csináltam meg a küldetést a lehetséges 10 helyett És még van az 1 szem győzelem mellett vagy 3 vereség ma a brit csodával, amiket nem ír mert közben moddoltam a játékot.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
senior tag
Vajon mekkora fejlesztés lenne, hogy aki nem mozdult egy centit sem és nem is lőtt, az ne kapjon xp-t és creditet? 5 perc?
Tudnám értékelni ha megcsinálnák, talán csökkenne az AFK számaПутин, иди нахуй!
-
emre
veterán
replay-ket nézegetek, és hogy milyen játékosokat látok......
29 WM8, érted huszonkilenc?? Az eff-je is csak azért annyi mert azért odatalál a zászlóhoz
Ennek meg hogy lett meg a htc nem is értem.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Atti777 #36081 üzenetére
Vajon mekkora fejlesztés lenne, hogy aki nem mozdult egy centit sem és nem is lőtt, az ne kapjon xp-t és creditet? 5 perc?
Ezt mar vagy 2 eve megcsinaltak.
Sot, ha Alt-F4-gyel lepsz ki meccs kozben, mielott kilottek, akkor kovetkezo belepeskor kapsz egy warning ablakot, hogy az utolso korodet nullaztak, legkozelebb komolyabb bunti varhato.
-
sith7
nagyúr
Mi a fene van ma ?
Ingyen van a gold lőszer ???még a prémium tankok is folyamatosan gold - ot fosnak
-
nyunyu
félisten
Latott mar valaki olyat, akinek sikerult behuznia az 1000XPt a hetvegi kuldiert?
Mentem egy asz kort a Cromwellel, de csak nem kaptam ra semmit.
-
Dobi 562
addikt
Egy kis szosszenet a Wotinfo.hu-rol.
"Szevasztok!
Először is azzal kezdeném, hogy miért engeditek a csalókat jàtszani és hogy nem leplezitek le őket? Tuti, hogy heackelik a jàtékot és így ők elkúrjàk a becsületes gamerek szórakozàsàt. Mivel hallottam dolgokat...mint pl. Meg tízszerezik a pàncéljukat meg arany...ezüst duplàzós dolgokkal gyarapítjàk magukat ...aim bot lézeres akàrmivel stb... Ezeket kellene kiiktatni a wot-ból! Kérlek nézzetek rà jobban a jàtékosokra mert ez így nagyon nem gyere be.
Amúgy a játékkal meg vagyok elégedve frappànsak a hétvégi kihívàsok meg minden.
Csak ez ellen kéne valamit tenni, hogy ne legyenek cheaterek a szervereteken...
Üdv minden jót!" -
emre
veterán
válasz csapee #36097 üzenetére
Dehogy hivatalos.
Egyrészről teret adnak a marhaságnak, mert a népszerűség nagyobb bevételt eredményez.
Másrészről a forum része egy olyan cenzúrázatlan dühöngő amiből nincs még egy magyar nyelven. És szerintem nem is lesz, de ez nem olyan nagy baj.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kean_Sorbo #36054 üzenetére
Miről maradtam le már megint. Igaz az AW topikot nem látogatom , így meglepetésként ért a dolog.Hetek óta nem is játszott már a Wot-tal , gondolom ezért nem jött be ide. Elég sokat játszottam vele szakaszban és beszélgettünk TS-en és úgy gondolom , hogy egy alap embert veszített így el a közösség. Sok jó meglátása volt és ezt értelmesen le tudta írni . Persze a mellett sem szabad elmenni ,hogy a hangnem nem volt éppen idevaló .Jó szándéktól vezérelve segített itt sok embernek játékon belül , amit ez a fórum nem ad vissza ,de a konfliktusokat nem tudta kerülni sőt
Nyilvánvaló volt , hogy egy dobása van és erre páran rá is játszottak .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest