- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Üdv! Bulldogra van egy két skilles legénységem. Első sorban hatodik érzék és végig álca ment nekik. Második sorba annak idején szerintem mindent raktam, csak azt nem amit kellene... Mi a legjobb második skillsor? És a harmadik? Mert már csak pár % és azt is ki kellene választanom... Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
addikt
válasz lacibacsi #35753 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy (hatodik érzék + álca), (álca + vegyes), harmadiknak ami értelmes még maradt, ha nincs más, akkor a repair, és ahogy a harmadik skill a végéhez közeledik, és jön újraosztásos akció, akkor egyet tolok a skillsoron, bia + álca + vegyes, és negyediknek olyannak kéne fejlődnie, ami nem csak 100%-on ad bónuszt.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
jozefgucci1
addikt
Srácok ha valaki ráér és érzi magában az erőt T6-os tankal akkor erre rá lehetne menni .:
3v3 Magyar kupaOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #35756 üzenetére
Hát, én ma vakolok.
De meg lett a HT-12 ST-I-vel Sőt a HT-15 is majdnem kijött volna belőle 8250 pattintás, 34xx sebzés és kilőttekNick: HE_Storm
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #35757 üzenetére
Ugye nem ugyan azt a kéglit csináljátok Emre kollégával ? Anno valami olyasmit írt itt , hogy a párjával ujjit fel vagy mi
Nekem már csak a pálinkafőzés marad a rossz időkre !Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #35758 üzenetére
Pedig de szép pár lennének..
A pálinkafőzés nálunk már kész.. Meg is lett kóstolva rendesen..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #35758 üzenetére
Az már régen volt, augusztus végén beköltöztünk az új házikónkba és a meló nagy részével elkészültem.
(#35759) Enzolord
mocskos alkesz banda
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #35760 üzenetére
Hihetetlen, hogy a kollégáim is ilyenek.....
A nem hiszem el már szállóige, meg amikor egy kis szívességet megköszönik, mire a válasz:
Annyival nincs elintézve, tedd be csak nyugodtan a hűtőbe.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jozefgucci1
addikt
Jó fejek a kollégáid ! Nálunk ez úgy működik , hogy ha kérek valamit akkor hozzák a szívességhez arányos üveget . Utánfutó-láncfűrész kunyerálás 3dcl, munkaerő kölcsönzés 1L
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #35764 üzenetére
Nekem is van ilyen kollégám - konkrétan a raktáros -, aki ha bármiért megyünk hozzá, vagy legyen az bárki külsős is, rögtön úgy kezdi, hogy 1L pálinka és beszélhetünk.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
Búcsú az MT-25-től.
Legalábbis a mai napra.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz #43783936 #35766 üzenetére
Ügyes szép kör ! Lépsz tovább az lttb-re is ? Már lassan két hete vettem meg és van benne majd 50K xp és kezdem megszeretni . Persze csőlehajlás nulla ,de a sebzés átütés jó . Alig használok goldot vele .
Más .: Nem összeesküvés elméletet akarok szőni ,de az utóbbi időben nekem rengeteg a nulla sebzéses találatom és vagy kritikus sebzésem !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #35767 üzenetére
Hehe. Ez nekem is feltűnt. Meg az, hogy E75-el T34-be 93-at (!!!!) tudtam sebezni, top löveggel, alap lőszerrel! Ezt nem tudtam mire vélni (ja, nem kilőttem).
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #35767 üzenetére
Tovább kell mennem, mert ez az egyetlen light vonal, amit még nem húztam ki.
Azért azt még megvárom, hogy mi lesz a következő ToT akcióban, mert már néhányszor belefutottam, hogy a frissen megvett vasat pár nappal később leakciózták.A sok critical nekem is feltűnt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz #84221696 #35768 üzenetére
Szerintem is az van amit H1mpi írt ! Velem is előfordult már hasonló . Nézd vissza a játékot és kiderül .
Viszont ez a sok kritikust nem tudom mire vélni . Néztem pár visszajátszást és célzott lövésnél is a kör szélére ment sokszor a lövedék ami ugye láncot ágyút stb talált el . Tudom ez benne van és ugye ott az rng ,de akkor is most hirtelen megszaporodott ez a jelenség.
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #35771 üzenetére
Ami még feltűnt, hogy mennyire jó az FV207 autoaimja közelharcban.
Páncélozott célba 500-650 között ver, a papíroknak meg instant garázsmenet.
Néha már szinte sajnálom azt aki megközelít, amikor be van töltve a löveg. -
jr1994
addikt
válasz #43783936 #35772 üzenetére
Ne is emlegesd a 207-et. BC-vel reggel fishermans bay, szaladgálok saját térfélen (épp bespotolt egy light) megyek 60-nal és eltalál, -1300, -2 modul. És a poén, hogy nem is engem célzott, velem szembe jött csapattárs 7/1, centikkel kerültük ki egymást és amikor kb összeértünk, akkor csapott be a lövedék. Nem is nekem szánta, a 7/1 megúszta. Röhögött is utána mindkettő, csak én nem
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
zodo
nagyúr
Minden nap kezdhetnék legalább így, hogy utána legyen min rontani (tuti 5-6 bukó csata következik) persze nem nagy ügy de kb 3 hete várat magára ez a küldetés mivel kv-1 -el nagyon ritkán sikerül 1000 fölött sebeznem az F-30-as löveggel.
Mondjuk a végére csak egy arty maradt az ellenségnél és nálunk már foglaltak ketten mikor megkértem a csapattársakat hogy ne csinálják ki szegényt mert ht 7 küldetésen vagyok.Szerk:
Arra még nem tudom a választ hogy a csata közbeni vagy előtti szakasz létrehozása, jelent némi pluszt ?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
A 13 és 14-es missziók szakaszos küldetések. Egyedül is meg lehet csinálni őket, de szakaszban sokkal könnyebb. A dinamikus szakasz meghívók egy része ennek köszönhető. Ha jól szemeled ki a szakasztársat előfordulhat hogy megcsinálják helyetted az egész küldetést anélkül, hogy bármit csinálnod kéne. Sőt meg is várhatod, hogy teljesítsék a feltételeket és utána hívod meg őket, bár a csata későbbi felében ritkábban szokták elfogadni a meghívót.
Múltkor egy honfitársunktól kaptam meghívot mikor már 5 killnél jártam. Épp olyan kedvemben voltam, hogy nem fogadtam el. Aztán mikor már az utolsó életben maradt ellenségért mentem, beírta hogy küldetéshez kéne neki, így 3 mp-cel a vége előtt elfogadtam és meglett neki a küldetés. -
zodo
nagyúr
válasz kchryss #35777 üzenetére
Igen és köszi, láttam hogy vége felé már szakaszban is teljesíthetőek a küldetések csak nem tudtam hogy általánosságban egy-egy szakaszban teljesített csatáért jár-e bármilyen bónusz mint pl az "Refer a Friend" program kapcsán.
" Ő a te újoncod. Bónusz xp-t kapsz, minden olyan győztes csata után ahol együtt játszol az újoncoddal." -
zolika15
tag
Kuka a játék ma, azt sem tudom mikor volt ennyire rossz mint ma...és még is játszom...
Zoli
-
törölt tag
válasz zolika15 #35779 üzenetére
Ne is mond... Nekiugrottam az M103-nak, hogy minél előbb meg legyen a T110E5 a tervezett(??) nerf előtt. Hát olyan pocsék vagyok, hogy jajj...
Talán a jövőhét végére össze is fog jönni az a 185000 xp.
Terveztem egy kiválóság jelet az ágyulára, már majdnem meg volt. 63.5%-on álltam. Most meg vagyok 58,5%-on. ha így haladok, karácsonykor sem lesz meg. -
törölt tag
válasz Blue Eagle #35783 üzenetére
Amint meglesz a T110E5 ezt a vackot úgy hajintom ki a garázsból, hogy a lánctalpai nem érik a földet, az biztos.
-
zolika15
tag
válasz Blue Eagle #35783 üzenetére
Mondjuk pár jó kört mentem már vele, de a legtöbb még nem olyan amilyennek kéne lennie, még meg kell várnom mire fullos lesz hátha...
meunier: Legtöbb meccsem ilyen talán 4400 a legtöbb sebzésem vele nem a legjobb, de az volt az ász köröm.
Zoli
-
dvids
aktív tag
válasz zolika15 #35781 üzenetére
Én minden porcikámmal gyűlöltem az M103-at, de kifullozva meg kicsit gyakorolva, ráérezve: nem olyan rossz. El kell fogadni, hogy kicsit is kompetens játékosokkal szemben inkább support tank. A tornyát-hasát túl könnyű belőni ahhoz, hogy rambózni lehessen vele mint egy igazi heavyvel, de jó a mozgékonysága és kiváló a lövege.
-
skopy
tag
Sziasztok
Tudom hogy teljesen más tank de szeretném kérni a véleményeteket
E5, vagy 50 B ?
mind a kettő tetszik, az M-103 az nem volt túl jó gépAz akasztott embert, még az ág is húzza.
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem most az E5 jobban használható mint az 50B ! Vagy úgy fogalmaznék az E5 bolond biztosabb . Nem belőhetetlen ez sem ,de azért pattognak róla rendesen. Távolról , már csak akkor érdemes lőni ha el van fordulva . Az 50B gyorsan tölt és a 4 böl azért át is szokott ütni mind .
-
dvids
aktív tag
Ekeserített ez a játék, az AMX13 90 a kedvenc tankom volt korábban, jó eredményeim is voltak vele, olyan 58-60% win rate között voltam vele. De valamiért mintha mostanában el lennék átkozva vele, most néztem meg replay analyzerrel, az elmúlt 100 meccsből 31-et nyertem meg! Hogy a fenébe lehetséges ez egyáltalán?! Szoktam látni botokat, 0 WN8-cal 40% feletti győzelmi aránnyal mozognak. Nem én vagyok a legnagyobb király, de ha épp nem stock tankokat nyüstölöm hozom az unikum szintet. Erre ezzel rosszabb a győzelmi arányom, mintha csak AFK lennék végig, pedig azért nem is érezném, hogy annyira rosszul játszanék vele. Már félek vele bemenni meccsekre. Az imént bemerészkedtem, a második percben kilőtt a saját artym. Nem hibáztatom olyan rettenetesen, előfordul az ilyen, nehéz szituba kerültem és segíteni akart. De ez már vicc... nem értem...
-
kchryss
veterán
Én sosem szoktam nézni a wr-et, azt tudod a legkevésbé befolyásolni. 100 csata noha nem kevés, de azért nem is sok ahhoz hogy minden esetben valós képet mutasson.
Másrészt mint írtad ha nem csinálsz semmit is 40% feletti wr szokott kijönni. Nem tudom mennyire megbízható ez a Replay Analyzer, de én nem hinnék neki ilyen statnál. Nézd meg másik programmal is. Például dossier cache alapján. -
dvids
aktív tag
válasz kchryss #35793 üzenetére
Simán elhiszem a 31%-ot, lévén eleve azért néztem meg, mert már éreztem, hogy marha sokat veszítek. 100 meccs azért már statisztikailag nem inszignifikáns, de nem kreálok semmi összeesküvés-elméletet, nem hiszem, hogy valami manipuláció áldozata lennék, nincs is semmi különösebb mondanivalóm, csak egyszerűen idejöttem elríni a bánatom.
Különben érdekes, hogy csak az AMX1390 az érintett ebben, minden mással hozom a győzelmeket ugyanúgy. Persze ebben egészen biztosan benne van, hogy egy rossz sorozat után rágörcsöltem és elkezdtem rosszabbul játszani a tankkal, de azért "vicces", hogy rosszabbul teljesítek, mint egy AFK. Hát ez van. Csak sajnálom, hogy az egyik kedvenc tankomat utáltam meg emiatt...[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Nem kell ehhez semmilyen összeesküvés elmélet. Az mm most egy ilyen sorozatba rakott bele ezzel a tankkal. 100 csatánál azért előfordulhat az ilyen. Ha jó teljesítménnyel is ennyi a bukó pedig csak azt jelenti, hogy a 1390 a legtöbb esetben nem csatát eldöntő tank.
Szerintem ne görcsölj rá úgyanígy jöhet egy jó széria is vele és akkor megint megszereted. Nálam csak az utolsó csata visszajátszását menti a játék így replay analyzerrel nem tudom megnézni, de érzésre az utóbbi napokban én 60% felett nyerhetek a 1390-nel pedig igen messze vagyok az unikum szinttől(#35794) @Mogyesz75: Az igen. Gondolom ütközet mód, beállt a csapat foglalni közben az ellenfél a pálya másik oldalára ment és bambán nézett, hogy mi lehet az a számláló a képernyő közepén. Az utóbbi napokban 5 ilyen csatám volt ezért úgy döntöttem, hogy kiveszem az ütközet csaták elől a pipát a beállításoknál. Elegem lett abból, hogy egy nyamvadt bázis van a pályán és mindenki a másik oldalra megy én megy egyedül maradok resetelni.
Annyi agya nincs a játékosok többségének, hogy az egyes játékmódok szabályait felfogják.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
fényelőkész
csendes tag
Üdv.Adott videóban nem tudja valaki véletlenül milyen hang mód szerepel??https://www.youtube.com/watch?v=-o_aVmRgViU#t=149
-
nyunyu
félisten
Ez erosen MM fuggo.
Tegnap toltam a Crusadert, gyakorlatilag minden meccset sikerult megnyerni, ami BT5 volt.
BT6-ban is valami 70% korul produkaltam.
BT7-eket viszont vegig elbuktam, mivel ott ugye 2 loves vagyok az ellennek, raadasul az agyum sem mindig viszi a heavyk oldalat. Top tier tomatokra meg nem lehet epiteni...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest