- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
-
nyunyu
félisten
Plane, hogy van valami mechanizmus arra, ha valaki egy kitiltott user IPjerol akar ujra regisztralni, akkor alapbol megy az uj reg is a levesbe.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jozefgucci1
addikt
Néztétek , hogy milyen korrekt kis kedvezménnyel jött ki így erre a hétre a WG ? :
Lehet bevándorol a garázsba Centi7/1 és elkezdem húzni januárig. Pedig már megvehetném a T54-et végre amire olyan kíváncsi vagyok .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #36403 üzenetére
Ez kapóra jön, mert a napokban fejlesztettem ki az IS-3-at, azt hittem karácsonyig várhatok a VIII-as akcióra.
De megint kezdhetem 75% legényekkel, mert a sima IS megtartós.
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz MinionFlasH #36404 üzenetére
Szerintem jobban járnál azzal, ha az IS legényeit tennéd az IS-3-ba és az IS-be vennéd a 75%-os legénységet.
Szerintem a játék a magasabb tier-ben jobban bünteti azt, hogy ha valaki képzetlen legénységgel játszik. De ez csak egy tanács tőlem, szerintem ha mások is írnának ebben az ügyben, az lenne a legjobb. -
zolika15
tag
Pont befurodtem, ha tegnap eladom a cent 1-et ma kedvezmennyel veszem a 7/1-et, ereztem hogy el kellene adni, na de eleg jo akciok remelem a patch is hasonloan jol szerepel este.
Zoli
-
galervin93
őstag
válasz MinionFlasH #36404 üzenetére
Szerintem fordítva csináld. Ugyanitt tartok az ágon, az IS faján használható 75-ös legényekkel is. A skillesek meg mentek tovább az IS-3-ba (szépséghiba hogy amióta megvettem, két meccset mentem vele, Stock toronnyal, D25-tel, golddal, de nagyon fosch. Inkább rááldozok némi freet.)
Az akciót látva azt hiszem beruházok az RHM-re, de talán az ST-I-re is. No majd meglássuk este. :-)
Szerk.: Ukeve kolléga megelőzött.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
szallasi007
őstag
Az eksön ment (Centurion Action X) próbálta már valaki élesben? Mik a tapasztalatok?
Tudom volt teszt szerveren de ott mindenki gold-al lő meg 72 skilles legényekkel tolja. Engem olyan vélemény érdekelne akinek mondjuk 2-3 skilles volt az fv medje és nem a Diegho féle átlag játékos (elnézést ).
Köszi
-
hfrici
aktív tag
Szerettem volna a megérdemelt feljelentéseket kiosztani drága afk. csapattársaimnak, de nem engedi. Valaki próbálta már?
-
kchryss
veterán
Korrekt akció, legénység át/kiképzés, tank és felszerelés leárazás is jól jött.
De egyszer élném már meg, hogy fogyócikk helyett garázshelyet áraznak le, ez kb a 6. fogyócikk akció az utóbbi hónapokban. -
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #36395 üzenetére
Szerintem meg nem ide való, még fel kell hozzá nőnie, hogy egy fórum tagja lehessen.
Fully electric lifestyle!
-
MinionFlasH
senior tag
Jó, ez a Te véleményed, én ezt tiszteletben tartom, de....
Ő (Diarmand- _szazados_) egy unicum, a tudása megkérdőjelezhetetlen, mindenki aki normálisan beszélt vele, ugyanazt a hangnemet kapta vissza.
Nem egy embernek akár itt a fórumon is segített, játékban "akárkivel" szakaszozott, legyen az 600WN8-as emberke is, segítette, elmondta a meglátásait, min-hogy-miért kéne változtatnia stb...
Hány lilát látsz szakaszban, nála jóval gyengébb emberekkel? Esetleg még Rudit tudnám mondani, bár ő se szívesen.
Értelmesen, megindokolva támasztja alá a véleményét (erre sokan nem képesek, köztük én se), és azért én amiket láttam, hülyeségeket nem mondott.
Nekem ez a véleményem róla, és nagyon sajnálom, hogy nincs itt.
-
jagada
addikt
válasz MinionFlasH #36416 üzenetére
Szerintem ez a tocsik sem a picsogásra szolgál, kivágták és pont. Felesleges siránkozni, nem mi értük el, hogy kitegyék, hanem ahogy olvasom ő maga szolgált rá. Nehogy már aláírásgyűjtésbe kezdjetek, hogy vegyék vissza, ez amúgy sem az első húzása volt, de mégsem tanult belőle, lépjetek tovább.
Egyébiránt voltak durva beszólásai itt is, sokszor ok nélkül oltott le embereket.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Kakumix
senior tag
válasz jagada #36417 üzenetére
Akiket leoltott megérdemelték. Furcsa, hogy se Dieghoval se Diarmanddal nem jössz ki. Nincs egy kis önértékelési problémád?
H1mpi: Rólad ne is beszéljünk, nyomod itt a hülyeséget és tegnap is szó volt róla, hogy megyünk gyakorlóba, hogy megmutassam hány helyen lehet az SP-t egy másik SP-vel normál lőszerrel belőni, de nem jelentkeztél. Nem sok hasznosat tettél a fórumon, hasonlóan jagadához, de azért az észt osztjátok és nem veszitek észre, hogy nektek sincs elég!
Legyen szép napod!
-
diegho
nagyúr
Ez a Centurion AX jó nagy papírdarab lett, viszont legalább mozgékonyabb, mint az FV volt, emiatt szerintem összességében jobb tank lett.
-
zozyk
addikt
válasz MinionFlasH #36416 üzenetére
+1,még velem is tudott szakaszban menni,pedig én nem vagyok egyszerű társ...
Ha lehetne szavazni a visszatéréséről,tőlem egy nagy +1 jönne.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Kakumix #36418 üzenetére
Na Te meg se szólalj inkább... Én nem azért járok ide, hogy az ilyen emberekért, mint Te tegyek bármit... Még a semmi is sok lenne... egy szinten vagy a szazadossal, remélem a sorsára jutsz hamarosan
Boccs, hogy fontosabb dolgom volt, mint, hogy lövöldözzelek a gyakorlóban... Majd rájössz a Wot-ból nem fogsz megélni
Diegho azt hiszi mert tud wotozni, akkor már Ő valaki, hát nem... sugárzik minden hsz-ből, amit ír a nagyképűsége..
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nem baj a véleményem leírom, nem kell szeretni, arra vannak más emberek én is csíplek
Amúgy miért csak az probléma, aki válaszol? A bunkó hozzászolása miért nem okoz gondot szemednek?
Ezt írta: Rólad ne is beszéljünk, nyomod itt a hülyeséget
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
Srácok hagyjuk itt abba, amíg nem egy modi állítja le. Ezt megint én robbantottam ki, ne zárják már be a topikot!
-
Tarill
őstag
hy, egyik meccsen egy csapattárs beszorult valahova én meg ki akartam lökni de rájártam a tetejére és folytonos sebződést kapott, meccs végén meg kivágott hogy saját csapattárs sebzése miatt felfügesztették az accom, ilyenkor mi van?
-
diegho
nagyúr
Diegho nem hiszi azt, hogy valaki, viszont tudja, hogy ki vág fel állandóan azzal, hogy top gépe és zubifonja van, pedig egy pofonegyszerű játékban még a középszintet sem éri el, mert nem jött még rá arra, hogy pénzért nem lehet mindent megvenni, többek között ehhez a játékhoz szükséges intelligenciát sem.
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #36424 üzenetére
Roger
diegho: nem ehhez van ez a gép az gondolom leesett, ha nem akkor most mondom. Az iphone se Serb felhívása miatt van meg, hogy jobb rng-t adjon... látom, amikor a nagyképűséget és a lenéző stílust adták akció volt a boltodban nekem ez a játék semmit se jelent, ettől max itt vagy nagy ember real life meg nem...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Nem vettem, veleszületett adottság.
A való életet miért keveritek mindig ide? Ki nem szarja le egy játék topikjában, hogy ki vagy a való életben? Ha már nem tudod elviselni, hogy neked valami nem megy, a másiknak meg igen, akkor jön ez a való életben meg senki vagy duma... ez olyan szinten gyerekes... nem te voltál véletlen a napokban linkelt anyázó kisgyerek? Kb ugyanaz a felfogásod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi0703
addikt
válasz MinionFlasH #36424 üzenetére
Ez is Diarmand miatt van.
-
jozefgucci1
addikt
Srácok kezd átmenni a dolog személyeskedésbe mindenki részéről és ezt nem kéne tovább húzni !
Ki is maradok ebből pedig lenne nekem is mondanivalóm bőven !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
-
Enzolord
addikt
válasz #84221696 #36437 üzenetére
Jobb lenne, ha nem csak folyton meccset néznél, és akkor megtanulnál játszani..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
senior tag
Az STB milyen a kategóriájában? Régebben azt olvastam róla, hogy az ágyúja mozgás közben nem valami jó, ez továbbra is így van?
Путин, иди нахуй!
-
diegho
nagyúr
válasz szallasi007 #36441 üzenetére
A tornya nagyon papír lett, a pontosság jó, azzal semmi bajom, de a tornyát nagyon könnyű belőni.
-
rlazol
veterán
válasz lacibacsi #36399 üzenetére
- ip cím
- stílus - nem csak arra gondolok, h változtat a hozzáállásán, de pl úgy kell tennie, mint aki semmit se tud az elmúlt évek, hónapok itteni eseményeiből. Ki mit posztolt, mire hogy reagált. Diarmand pl sokszor keresett vissza specifikus posztokat, nehezen tudom elképzelni, h eljátssza, ezeket nem is ismeri
- replay - egy screenshot amin rajta van az ingame neved (persze 2500 goldért az is változtatható, de a stat nem) és a barátaid (akik tudatosan hergelték utoljára is) mennek a modikhoz
- szakasz - ugyanez vonatkozik egy véletlen elszólásra is szakaszozás, klánozás közben.
- amnesztia - volt már rá példa, és már előttem céloztak is rá, h bizonyos idő elteltével esetenként a modik felülbírálhatják még a permabant is. ennek a lehetőségétől is megfoszthatja magát, ha ilyennel próbálkozik...Diarmand, tudom, h olvasod, kitartás.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
csapee
őstag
Lassan csak kell keresni egy masik forumot, mert itt meg a trollok is onerzetes kis csipogo tizenevest jatszanak.
Csapee
-
jr1994
addikt
Igen jó lett az Action X. A sebessége egyszerűen fantasztikus, és legalább olyan pontos mit az elődje. Az első csatában 15:1-re győztünk, rohanni kellett a sebzésért, mégis összejött 4000. Ez a 4202-vel nem sikerült volna. Ez volt a 4. csatám, itt is kellett a sebesség:
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs