- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz jano_77 #24496 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Nekem a Su-100-ason a 122 mm-es ágyú van amióta kifejlesztettem és én azzal szeretem használni, a SU-152-esen pedig az alap ágyút gold ammoval. Teszt szerveren kipróbáltam a 122 mm-es ágyúkat is és inkább maradok az alapnál, egyiket sem vettem meg pedig már majdnem elit. -
jano_77
nagyúr
és akkor most ezzel mit is válaszoltál meg, melyik kérdésemet?!?
de ez a kályhacső vagy nem talál el semmit vagy ha el is talál, akkor minden szökő évben 1x sebez is!
semmit nem üt át, folyamatosan futom a 0 dmg köröket és nem azért, mert én vagyok a béna, meg lehet nézni, hogy milyen találati arányom van.
Na jó, lehet, hogy én voltam marha ezt a 152mm ágyút HE-vel kell használni és nem APCR-el!?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
válasz Cseri0058 #24495 üzenetére
"Októberi küldetés szerintem jobb mint a mostani 15 győzelem. 50k sebzés szerintem hamarabb megvan."
Hát, attól függ, hol?
T7 felett valószínű, azalatt a szeptemberi napi bónusz jobb volt - de most legalább nem lesz annyi afk!
BTW! Jól látom, hogy októberben nem lesznek heti küldetések?[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz jano_77 #24504 üzenetére
"Elmondaná nekem vki, hogy mi a fészkes fenének kellett a 122mm-es ágyút kifejleszteni a SU-100-on, hogy a SU-152 felé lehessen menni, mikor a 122mm ágyú a SU-100-on szar, használhatatlan"
Ezért kell kifejleszteni. (így végül összesítve hasonló xp mennyiségbe kerül feloldani a Su152-t, mint a Su100M1-et)
Másoknak meg tetszik az az ágyú."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Bad Pritt
félisten
Na megvan minden a VK30.01H-ra. Dat forgási sebesség...
Teoretikus kérdés: ha épp nyerünk és már csak egy arty-juk él, én pedig tegyük fel T95-tel vagyok és esélytelen, hogy odaérjek gyilkolni vagy foglalni, akkor ha kilépek, mi történik?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Angel1981
veterán
Bármilyen heavyről is legyen szó, ha top tier, és random csatában jön velük egy 3 fős (nem kisgyerekekből álló) szakasz, akkor az esetben sem nagyobb az esély a megállításukra.
(KV-1S, T29, IS-3, stb. stb. stb.)Egyébként pont talán a T57-re ráfér némi nerf, mert az ágyúja valóban mindenben jobb, mint az AMX 50 B-é, ami tulajdonképpen a testvére.
-
r.laci38
tag
Találkozott már vki olyannal, hogy minden teljes képernyős alkalmazást percenként levág az asztalra a win7!!?? Az ikonra kattintás után pedig először csak a sötét éjszaka, s csak aztán jön be a többi. Meg azt is csinálja újabban, hogy percenként eltűnik a kurzor (mint most is éppen a gépelési mezőből, meg görgetés közben megáll minden, mintha vhova mellé kattintottam volna). Azért ide írtam, mert wot közben kezdte el a balhét ez a masina.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz jano_77 #24467 üzenetére
8.8-ban tapasztalt már olyat vki, hogy a MENTOR képesség pont ellenkezőleg működik, mint ahogy kellene neki?
Alapból ugye az összes többi legénységi tag képességét kellene megnövelnie, parancsnoké marad......na most én direkt feltoltam 100%-ra és adtam Mentort a SU-100 új legénységének - többiek csak 75%-osak -, hogy a többiek mihamarabb érjék utol a parancsnokot....mentem pár csatát és a Mentor képességem a parancsnokon felment 16%-ra, ezalatt az össze többi legénységi tag kapott 1 azaz egy kemény %-ot?!?Jano, Jano, hany eve jatszol?
Elso skill 0% -> 16%: 2311XP
Alap kepzettseg 75% -> 76%: 1581XP, 77%-hoz viszont 3237XP kene...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Stigma.HC
senior tag
Ilyet is ritkán tapasztalok. Csata után írt az egyik csapattársam és gratulált nekem.
Jó kis sunnyogós csata volt, beálltam egy szikla mögé és hol egyik oldalt lövöldöztem a felbukkanó ellenségre, hol a másikon.
replay"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jano_77
nagyúr
-
SSJmeszes
senior tag
Srácok.
Belinkelnétek nekem azt/azokat a modokat ami mutatja játék közben, hogy én mennyit sebeztem és, hogy ők mennyit sebeztek rajtam?Köszönöm.
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
emre
veterán
válasz octopus666 #24525 üzenetére
Semmivel sem jobb mint a másik, de örüljél neki.
De ha legalább megosztanád a mod-ot akkor nem kellene jelentem off miatt.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
addikt
válasz jano_77 #24518 üzenetére
A mentor képesség százalékának a tizedével gyorsítja a többiek fejlődését. Tehát ha a mentor skill 100%-os, akkor egy 500 xp-s körben a parancsnok kap 500-at, a többiek 550-et. Tehát a skill teljesen jól működött, csupán nem a te elvárásaidnak megfelelően.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
A KV-2 tényleg nagyon vakegér? Soha nem látom, hogy ki és honnan lő, pedig bőven a 3 "kockán" belülről kapom az áldást, mert ha mellém ér valaki akkor egyből felspottolódik az orvgyilkos.
A megjelenítés távolsága maximumon van a graf beállításokban, más tankoknál, még a T-150-nél sincs ilyen gondom és nem is volt más tankjaimmal sem, de a KV-2 csúnyán nagy csalódás emiatt.
Ötlet?
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
nyunyu
félisten
válasz sebijani1982 #24530 üzenetére
75%-os legenysegen a periszkop sem segit.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Kakumix
senior tag
válasz nihill #24522 üzenetére
Időben mennyi volt a csata? Ma volt egy ilyenben részem ugyanott, de a f..sz rossz oldalán. Full gázon az is8-cal éppen oda értem reseteltem, majd még két lövéssel elküldtem aludni egy Type59-et, soroztam ahogy betöltött, de mire kilőttem befoglalták a bázist. 3 perc 6 másodperc volt a csata. Azt hittem, ha folyamatosan lövöm az egyik foglalót az mindig resetel, mint az első lövésnél, de valószínűleg már túl sokan foglalták.
Legyen szép napod!
-
-
dfsz34
őstag
Az eddigi legcombosabb köröm a JT-vel, ász már megvolt, azt azért nem kaptam most. Ez még nettóban is 150e volt (25e az akcióért, de úgy sem gyenge azért). 5555 dmg, 2 kill. A killeket mind ellopta egy is3, neki 8 volt, de én kaptam a legtöbb xp-t így is.
Nem kedvelem túlságosan a JT-t a lomhasága miatt, de van neki valami furcsa tulajdonsága, ami miatt mégis nagyon sokszor megyek vele. Az a gyorstüzelő ágyú valami kegyetlen tud lenni, ha az ember elkapja a jó helyet és tud valami minimális fedezéket találni. Azt nem tudom, hogy a tanknak van így beállítva vagy csak én lövöm ösztönösen a lánctalpat le és a pontos ágyú (ha az rng éppen nem torzít nagyon) megteszi a többit, de nagyon sok láncleszedésem van vele és utána az ellenfél max egyszer tud javítani gyorsan, na jó max kétszer, de az már drága dolog, ha a nagy javítót is felhasználja. Egy korábbi csatámban egy tiger2-nek ötször szedtem le a láncát, de a jó páncélja még így is mentette, szerencséje volt, nem sok tank menekül meg a gyorstüzelő ágyútól, ha egyszer a lánctalp lent van.
Mit tudna ez az ágyú alkotni egy fürge TD-n... az lenne az op-k etalonjaGyőzelem!
Map: Karelia
Date: 2013.09.30. 21:09:16
Jármű 8,8 cm Pak. 43 Jagdtiger
Szerzett tapasztalat 2 185 + kredit: 169 216
Csatában elért Achievement: Acélfal -
vbbb
addikt
Valami baj van a szopatómotorral, az előbb elkezdődött a játék, osztjuk egymást és kb 2perc után kidobott a garázsba 'Vereség' címén. WTF???
-
joergie
őstag
hogy van ez most a superpershinggel? ha megveszem, és 0.8.9 vagy 0.9.0 előtt eladom, olyan mintha meg se vettem volna? tehát eladási és vételi ára is 7200gold?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #24541 üzenetére
Kiprobalni ki tudod a JP2-ot vele.
Nincs eleg elrettento ereje.
Ha a szokasos 128-assal megyek, akkor joval tobb sebzest osztottam volna ki, mert minden talalat ketszer annyira fajt volna a celpontjaimnak.
Mire a meggymag kopkodovel ujra loni tudtam, addigra a mellettem halado 3 med egyuttes tuzereje kiutotte a celpontokat, kovetkezo tankba sem tudtam egy-kettonel tobbet loni.
BTW, rammer+BIA+ventivel 4.95 masodpercenkent 240 sebzes az 2909 DPM, mig 9.78 alatt 490 viszont 3006.
Vagyis a nagyobb csuzli ebben is jobb.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Remus389
veterán
azt lehet tudni mely tankok lesznek a következő "érdemeld ki a tiszteletet" küldetésben?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest