- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz 2thletme2day #237600 üzenetére
Még vettem 50 db-ot.Volt egy garantál prémiumtank,mivel 50-ből nem adott semmit,arra megadta a KV 4-et.A leges legutolsó pörgetésre adott prémium napot,gondoltam újra pörgetem goldért,hátha ad valami értelmes dolgot,erre 3.-nál adta be a protot
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
popey37
addikt
ugyhogy én be is fejeztem azt a waffenes kampányt.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
diegho
nagyúr
válasz köpet #237496 üzenetére
Most elérzékenyültem... ja nem Én már nem nagyon tudok mit mondani, alig játszok, ha igen, akkor is keveset. Persze vannak még szép köreim, de amíg korábban 20 csatából 4-5 ace tankert toltam, addig most van, hogy csak 1-2, vagy még annyit sem. Ha tanulni akartok nézzetek iyouxin videókat.
-
2thletme2day
őstag
válasz popey37 #237599 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője a tapasztalatom. Eddig mentem 3-at waffentragerrel meg 5-öt harrierekkel. Mindhárom waffentrageres kört megnyertem ( bár volt egy elég necces, de az volt a legjobb játék) ellenben harrierekkel csak 1-szer sikerült nyerni az ötből. Úgy veszem észre, hogy sokan inkább csak a damage-e mennek és nem érdekli őket, hogy Ermelinda is ott van a pályán..
Amúgy idén is van olyan, hogy kulcs nélkül is beülhetsz a waffentragerbe ha elég szemfüles és gyors vagy?
-
po1son
addikt
Remélem WT nem fog bekerülni végleg a játékba, ha igen akkor viszont nerfelni kéne mindenképpen.
Lila HP boost-al és Lila turbóval egyértelműen OP volt nekem és a legtöbb stream-er is így tolta vele agresszív játékstílusba megfontolt játékkal.
Toltam vele 10 kört, volt olyan meccs hogy heavy dühöngőbe sunyin megbújtam a első trade előtt, utána kiosztottam 2800 sebzést pillanatok alatt, semmi esélye nem volt az ellenfélnek, csapattársak pillanatok alatt a maradék HP-ét lekapták az ellenfélről...
Ráadásul nem csak a burst damage brutális, túlságosan pontos az ágyú, prohorovka-an egy uniqum Chieftan Protonak kicsi pixelen lógott ki csak a kupolája hulldown közben, kétszer úgy megkínáltam neki 560 alfaval, hogy még most is csuklik az anyám szerintem...2thletme2day - Igen, hosszú várakozásnál van lehetőség menni vele.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Gubu0101
veterán
válasz po1son #237612 üzenetére
Kiurul a tar meg 52mp-ig malmozas van En is behuztam 30 korre,mentem vele egyet.Az agyu a tenyleg brutal IS4-be futottam bele meg 2 heavy volt meg,de mivel egyedul maradtam,mert a tarsak szetszeledtek igy nem eltem tul.De legalabb a tarbol minden talalat sebzett.Is4-et kb 10%-ra leszedtem.Na majd este…
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Addel
senior tag
válasz 2thletme2day #237611 üzenetére
Igen, én a kettőből az egyik kört így mentem tegnap.
-
Dobi 562
addikt
Velem jól jártak a Harrierek tegnap. Egy csatát tudtam menni a Waffentrógerral de fogalmam nem volt mi történik körülöttem.
Tavaly nem jatszottam mikor volt ez az event, idén meg nem vettem még a fáradtságot hogy legalább a videót megnézzem róla. Pedig nem ártana...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Gubu0101 #237601 üzenetére
szerencséd volt, nekem 150-ből adta be a csifit, de kellően kitartó és hülye voltam ennyit elbaszni rá. kaptam mellé 50 csatát a wt-ben, hókotrót, kpz-t, vk7501-et, 8-as csifit és a ktts-t is meg egy rakat kreditet, prémnapot és mind3 3d style-t. karácsonyra ha nem lesz valami új top kontent amire annyira ráfüggök nem is fog érdekelni semmi, új kínai heavy ág ahhoz kevés lesz sztem.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Dobi 562
addikt
válasz Achill3uS #237619 üzenetére
Jo sokat koltottel egy tier 9-es tankra! De legalabb jol balanszolt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Mentem par csatat randomban a waffentrogerral ha mar ugysem tudok az eventen nyomulni vele.Eloszor is leszogeznem nem vagyok nagy haromszog jatekos, nincs turelmem, kedvem kempulni, nekem az nem jatekelmeny.
Lehet vele menni jo csatakat mikor sikerul meglepned valakit es kitarazol ra. Az agyuja brutalisan pontos, nagyon jo a burst damazs.
Kb ennyi. Delelotti meta 6 haromszog + 3 light + 2 arty csapatonkent, olyan fokuszt kaptam spottolodas utan, hogy csak pislogtam.
Szerintem jelenlegi metaban ez a TeDe nem OP. Ha valakinek az a jatekelmeny hogy neha majd sikerul kitarazni valakit annak tetszeni fog ez is. KB mint a halalcsillag, kukaskocsi, neha beadja a 2k damazst egy lovesbol, megvan a fun faktor, hajra!
-
Gubu0101
veterán
válasz Achill3uS #237619 üzenetére
Ha at szamoljuk szerintem megerte,nekem is jott 5 premium tank,creditek,gold,premium napok az osszes 3d skin meg az aprosagok.68€-ba fajt mivel meg vettem 50 kulcsot.Karacsonyig asszem mar erre a jatekra en sem koltok A kv okozott meglepetes,egy kort mentem vele probakeppen szerintem jo kis gep lesz.A proto se rossz de a kupolan szembol a bal oldala siman beloheto,tegnap kaptam is valamelyik skodatol (8-9-es passz) 550-es sebzest.
-
Dobi 562
addikt
válasz Imilenni #237623 üzenetére
Nem irtam, hogy nem hasznalhato hull down-ban sem. Azt irtam jol balanszolt, tehat nem OP. Mar az osszes tartalomgyartonak van rola Youtube videoja, nezegesd meg oket.
Nekem tetszik es orulok, hogy vegre nem egy belohetetlen OP hull down mocskot tolt az arcunkba a WG. Szerintem ebbe az iranyba kene elmenni az uj (tier 9) prem tankok kiadasa teren.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Dobi 562 #237620 üzenetére
felültem a hype train-re nah úgy voltam vele, hogy legyen még1 bond farmoló tankom, az strv k nagyon bejött ez meg papíron jobb tank, a tier 9 egyébként is kb a legjobban játszható tier szerintem szóval rápörögtem. jövőre valamikor biztos meg lehet majd venni külön is vagy valami eventben biddelni rá de nem akartam annyit várni.
ár értékben ha az egész pakkot nézem rá lehet fogni, hogy megérte de minden relatív, azért ez sok pénz bármilyen játékra, ebből is látszik, hogy a wg sales csapat pontosan tudja hogyan húzza ki a lóvét a gyengébb kezű játékosokból[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Imilenni
addikt
Vettem 10 ládát:
4 nyomtatott áramkör skin, 2x1 prém, 5 kredit boost, 5 xp boost, 10 leszerelő készlet.
Unlcuky voltam
Bár örültem volna a Proto-nak, kissé unom már az M4 51-et[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
joergie
őstag
válasz Addel #237629 üzenetére
besz*rtok.
írtam supportra(másodszor), jött egy autoválasz, aztán újra írtam hogy jöjjön valós személytől válasz, elég "szenvedélyes" hangnemben, benne hogy ez nem így megy, és hogy a neten elhordom őket minden sz*rnak.)
jött a válasz 1 órán belül, hogy bocsi, de várnom KELL. "must".
NA ezt kivágtam és beraktam fórumra(nem a szöveget, képként).
Még egy órával később megkaptam a fals 1 nap prémre a 8 nap prémet, egy ts5-öst(a turtle helyett) full 2x skilles legénységgel
ui:mások is ugyanezt kapták turtle helyett. szóval 2x us legénység a ts5ben, egy szabadon felhasználható 2x helyett. nemtom melyik a jobb, nekem egyiknek sincs sok értéke.
tudom senkit se érdekel, csak hogy tudjátok mire számítsatok később.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
KisApám
addikt
Nálam is Chieftain P amit beadott meg AMX 30, összesen 20 pörgetésre a Waffenes gamemódnál.
Tele lesz velük a 15 vs 15 csatamező egy ideig, gondolom[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Viktoár
addikt
Éjjel beléptem a játékba hogy felrakjam ezt a képet egy fórumtársnak hogy megtalálja a kulcsokat.
Aztán kiléptem a játékból. Ma beléptem és -15 000 kötvény meg kb 40 milla kredittel kevesebb van. Az obj780-on már nincs meg a sorszám és van vele 8 csata pedig én nem is játszottam még vele mert más tankokat húzok. Írtam a wg-nek egy tickettet valószínűleg feltörték az accot, van rá esély hogy visszaállítsák a kép szerinti állapotot?
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Viktoár #237633 üzenetére
uhh, ez durva story, szerintem simán hiszen meg tudják nézni az eddigi ténykedésedet ip cimre visszamenőleg, hogy honnan játszol gyanús lesz a tegnap esti ténykedés majd jó eséllyel egy orosz ip-ről, viszont ha eddig nem volt egy 2FA-t mindenképp ajánlok felrakni az eset után.
-
Gubu0101
veterán
válasz KisApám #237632 üzenetére
Tegnap este meg nem volt.Szerencsere nem volt olyan mint ilyenkor szokott,hogy 4-4 oldalankent Kv val is csak en voltam meg chiefel is,amikor mentem egy karikat.WF-el voltam ugy,hogy 1-1.
-
manu75
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz manu75 #237638 üzenetére
Aligha lehet bugos, többször kiléptem meg be. Modokkal és modok nélkül is.
Ez a jelenlegi állapot:A 780-ról nem tudom miért tünt el a szám, arra gondoltam hogy eladta majd visszavette bár nem tudom ez lehetséges-e. Illetve kötvényes cuccokat is vehetett mert 15k kötvény az pont 3 lila cucc. A furcsa az volt hogy amikor beléptem akkor többször hiba volt a kapcsolatban és amikor betöltöttt akkor el halufon voltam a 780-al.
Üdv:Viktor
-
Gubu0101
veterán
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Viktoár #237643 üzenetére
ki tudja milyen bot törte meg az accodat pw csere, 2fa on és sztem aggódnod nem kell csak, reméljük vissza tudják hozni amivel megloptak.
-
Warton
őstag
válasz Imilenni #237626 üzenetére
Belenéztem, ahogy skill nyitogatta a ládákat és az alapján azt mondom, hogy ez az event skippelhető. A pénzedért ilyen hülyeségeket kapsz, sőt még ha rerollolsz akkor még aranyat is vesztesz. Inkább megvárom a karácsonyi dobozozást, ott legalább garantált az arany.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Swinegod
őstag
Olyan legendásan mértéktelenül szarok a harrier játékosok, komolyan mondom örülök ha 30% winratem lesz
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
jano_77
nagyúr
ASLAIN modot használóktól kérdezném, hogy Nektek működik rendesen a pack!? Ugyan azokat a modokat raknám fel, mint minden alkalommal és vmiért - sajnos - már a játék indulásakor nem írja ki a választható szervereket, nem tudok belépni a játékba. Mod nélkül nincs ilyen gond, tehát tuti vmelyik mod kavar be.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest