-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyesteb #7893 üzenetére
Konkrét hibát nem ír, csak, hogy súlyos hiba történt. Amikor a cpanel felületen betöltöttem a biztonsági mentést, akkor egy km hosszú szöveg megjelent pirossal. Írtam a szolgáltatónak, leírta mit csináljak. A Backup handler menüpontból állítsam vissza, megpróbáltam, elvileg azt írja visszaállította, de mégsem történt semmi, ugyan úgy nem elérhető az oldal.
CharlieDrop Semmilyen egyéb üzenetet nem kaptam. Köszi, megpróbálom amit írtál.
Ezt írta a szolgáltató:
Kedves Ügyfelünk!
A tárhelyeinkről készített mentésekhez Ön is hozzáfér a cPanel felületén keresztül.
Kérem kövesse az alábbi lépéseket:
1; Jelentkezzen be a cPanel felületére.
2; Kattintson a Backup Handler menüpontra, ott kilistázza azokat a dátumokat amikor mentések készültek a tárhelyéről.
3; A "Kattintson ide a biztonsági mentések felcsatolásához (2 órára) " gombra
4; Ekkor a rendelkezésre álló mentéseket felcsatolja a tárhely BCKP mappájába
Innen már vissza tudja állítani a kívánt állapotot.
Az adatbázis visszaállítást innen a kezelőfelületről is elvégezhető, egyszerűen be
tudja állítani, hogy melyik adatbázisba végezze el a visszaállítást.Azt nem tudom, hogy a BCKP mappából hogyan állítsam vissza a mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest