Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Android szakmai topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Közben csak átírtam excerpt-re. Nagyon jó így, szerintem marad. Közben észrevettem, hogy ha megnyitok egy bejegyzést, akkor eltűnik a címe. Ennek az lehet az oka, hogy igyekeztem eltüntetni az oldalak és kategóriák címét, mert hatalmas betűvel odaírta a sablon. Sajnos így a bejegyzés címe sem látszik. Ezt így értem el:
section.page-title {
display: none;
margin-bottom: 40px;
} -
fuze
őstag
Megnézem még ezt is. Most beraktam a more tag-et, lehet így marad. Ezt majd eldönti az aki írni fog ide.
kösziA zöld transzparenst nem tudtam eltüntetni. Amit az előző hozzászóló írt, azt én is megtaláltam, de hiába írom át white-ra, vagy transparent-re, ugyanúgy zöld marad. Annyit tudok, hogy a sablonnál a testreszabás menüpont alatt lehet állítani a színt, de ez az egész weblapra vonatkozik ilyenkor. Nekem meg jó a zöld, hisz én állítottam be. Csak ez a ronda layer tűnjön el

Tegnap elfelejtettem még egy dolgot. Szeretném hogy alul ne a "Régebbi bejegyzések" menüpont jelenjen meg, hanem ennek a pluginnek a számozott oldallistája. Van hozzá egy php kód, de nem tudom melyik fájlba kell bemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi