- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Közben csak átírtam excerpt-re. Nagyon jó így, szerintem marad. Közben észrevettem, hogy ha megnyitok egy bejegyzést, akkor eltűnik a címe. Ennek az lehet az oka, hogy igyekeztem eltüntetni az oldalak és kategóriák címét, mert hatalmas betűvel odaírta a sablon. Sajnos így a bejegyzés címe sem látszik. Ezt így értem el:
section.page-title {
display: none;
margin-bottom: 40px;
} -
fuze
őstag
Megnézem még ezt is. Most beraktam a more tag-et, lehet így marad. Ezt majd eldönti az aki írni fog ide.
köszi
A zöld transzparenst nem tudtam eltüntetni. Amit az előző hozzászóló írt, azt én is megtaláltam, de hiába írom át white-ra, vagy transparent-re, ugyanúgy zöld marad. Annyit tudok, hogy a sablonnál a testreszabás menüpont alatt lehet állítani a színt, de ez az egész weblapra vonatkozik ilyenkor. Nekem meg jó a zöld, hisz én állítottam be. Csak ez a ronda layer tűnjön el
Tegnap elfelejtettem még egy dolgot. Szeretném hogy alul ne a "Régebbi bejegyzések" menüpont jelenjen meg, hanem ennek a pluginnek a számozott oldallistája. Van hozzá egy php kód, de nem tudom melyik fájlba kell bemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest