Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation

őstag

válasz kovaccss #2789 üzenetére

Szia!
    Egy teljesen kezdőtől:
    Én csak annyit tennék hozzá, hogy nekem abszolúte fogalmam se volt ilyenekről, hogy wordpress, meg joomla, stb. Nekem ez az egész "tartalomkezelő rendszer" egy nagy újdonság volt. Amint sikerült megértenem a dolog lényegét, egyből felfogtam, h miről van szó. A tartalom kezelő rendszert úgy képzeld el mint a frontpage-et egy notepad++-hoz képest. Mindkettőben meg lehet csinálni egy weboldalt, csak előbbiben sokkal könnyebb a keretrendszer miatt megoldani dolgokat. A cms (tartalomkezelő) egy keret, ami segitségedre van, hogy összerakj egy weblapot. A legnagyszerűbb benne pedig az, hogy az alapoktól kezdve a profi lapokig szinte mindent meg lehet oldani vele. Természetesen a profi lapokhoz kell nagyon sok kiegészítő tudás is. Mint emlitettem nekem fogalmam sem volt ezekről a keretrendszerektől mégis viszonylag egyszerűen összehoztam ezt. Itt is van galéria, nagyitós, bejegyzés, blog szerűen, stb. És ez még semmi, csak a jéghegy csúcsa. Pedig én is csak a weblap működése után találtam erre a fórumra. Segitség van rengeteg és itt is nagyon korrektek a kollegák, a szakmai hozzáértésről nem is beszélve.

Új hozzászólás Aktív témák