Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
krid23
csendes tag
Írtál nekünk? Hova? A fórumba? 70userünk van, de nem nagyon tudnak arról, hogy létezik a fórum!
Üdv
Szerk.: Jajj bocsesz, megtaláltam, csak én nem oda vartam a hozzaszolasokatMindenesetre, ott az egyik admin irt egy valaszt. Ahhoz még hozzátenném, hogy valami kompatibilitási probléma is lehet, mert nekünk voltak olyan tapasztalataink, hogy néhány patinás gyártó cuccai nem kompatibilisek mással (pl.: linksys csak linksyssel) és szoktak olyanokat csinálni, hogy fel majd lecsatlakoznak. (vagy egyáltalán nincs is összeköttetés) Én is azt tudom ajánlani, hogy vegyél egy fasza kis pci kártyát, vagy ami még jobb, hogy veszel egy bridget. Aztán azt nyomon tudja követni az ember, hogy a bridge-ig van net, onnantól kezdve meg a gép semmit nem szól bele a linkbe.
Üdv.: György és bocs a késésért
[Szerkesztve] -
krid23
csendes tag
Sziasztok!
Indul egy fórum ahol wifis dolgokat lehet megbeszélni! Várunk wireless internetszolgáltatókat is egy kis eszmecserére. Ha gondoljátok nézzetek be! Bocs az ingyenreklámért, de valahol el kellett kezdenem!
A cím:
[link]
http://forum.keviwlan.hu
Üdv.: György
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest