Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
ezzel próbálkozz http://www.netlimiter.com/
itt még egyes netet használló programokra lebontva is meg tudod adni, hogy ki mennyit kapjon
nálam nagyon jól működött régen.
azt sajnos nem tom, hogy meg lehet adni, hogy tlnet, ftp, tftp és egyéb kapcsolatokra mit engedélyezzen, de talán ha aszondod neki hogy mindent szűrjön, akkor megfogja azt is -
Celithrandi
addikt
én pont múlt héten hallottam ugyan ilyet , de az Suse linux volt, akkor azt javasoltam, hogy rakjon fel Ubuntut
arra kéne rájönni, hogy a kártyahelyet nem ismeri e meg vagy a wlant nem tudja e lekezelni szvsz.
vagyis vagy rakj be egy Rj-45 ös ethernet kártyát, ha az megy akkor a wlan lesz a ludas, vagy rakj be egy usb-s wlan adaptert ha az megy akkor a kártyákkal lehet baja.
józan parasztésszel
én most a workstationomba beraktam egy USB set és egyből megtalálta és látta a wlan hálózatokat is.
ez Ubuntu. sajnos nem laptop úgyhogy pcmca ról nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem hogy azzal gondo lenne -
Celithrandi
addikt
hehe, a hétvégén egy kis vacak pendrive méretű adapterrel teljesen stabil AP t tudtunk csinálni
nem is gondoltam, hogy ennyire jók a pár ezres eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest