- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Hű, a Lands of Lore első részét mennyire szerettem! (Mai napig megvan még a CD-s verzió, ahol Patrick Stewart hangján szólal meg a király az elején, az "I have need of a champion! Who among you will volunteer to serve me... kezdetű mondókájával a karakterválasztásnál.)
Persze az EoB három része is alap, de azok valahogy kevésbé fogtak meg anno. -
Gothmog
senior tag
Anno több hónapomba telt végigvinni, pedig ha nagyon-nagyon elakadtam és tanácstalan voltam valahol, akkor kerestem leírást a továbblépéshez.
Mindenesetre igen emlékezetes játék volt!(Az eddigi utolsó - elvileg a sorozatot záró - 8. rész is baromi jó volt. Sőt, a kettő közül én ezt kedvelem jobban.)
Viszont van annyi jó és újabb játék, hogy engem ezek a "megújított" verziók nem hoznak lázba. (Na jó, most nem voltam őszinte: egy Might&Magic VI: The Mandate of Heaven felújításra - ahol semmi máshoz nem nyúlnának, csak a grafikát hoznák fel maiasabb szintre, a többihez nem nyúlva, a hangulatot megtartva! - 0. nap vevő lennék, lesz*rom, hogy mennyit kérnek érte, csak jó legyen felkiáltással! Ezt a játékot néhány évente a mai napig végigviszem nosztalgiából, és mindig ugyanúgy elvarázsol a hangulata, mint bő 25 éve, amikor először játszottam végig.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest