- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Hááát, sajnos nincs az a nagy tolongás ebben a topikban...
-
upszilon
őstag
A megoldás a virtualizáció.
Nézd, a WINE-ban pont az a jó, hogy nem kell Windowst használni. Ez nem csak pénzkímélő, vagy jogtisztasági probléma, hanem egyben erős biztonságtechnikai kérdés is. Nekem kell a WINE és erősen szurkolok a fejlesztésének, de itt, ebben a topikban nem erről van szó, hanem felvezető írás utolsó, megvastagított mondatról. Jó lenne tapasztalt fórumtársaktól segítséget kapni a WINE felbővítéséhez!
-
upszilon
őstag
Sziasztok!
Már vagy három éve alig használok Windowszt. Remélem a WINE fejlesztése nyomán lassan egyáltalán nem kell majd használnom. Viszont egyes Windowszos programokat még valószínűleg évekig fogok használni, mivel nincsen linuxos megfelelőjük, amivel kiválthatnám őket.
Itt van példának kedvéért egy olyan egyedülálló program, aminek Windows alatt sincsen párja, az ARTISTEER. Sajnos nem ez az egyetlen program amit nem vagyok képes a WINE alá beigazgatni, de talán a legjobb példa arra, hogy mik az elkerülhetetlenül megoldandó problémák a WINE alatt. Találtam egy fórumot is, ahol már megoldották, nekem azonban mégsem sikerül. Vajon miért, és hogyan lehetne egy olyan felbővített WINE-t létrehozni, ami szinte mindennel működni fog? Hiszen nem magával a WINE-val van már a gond, hanem a például a .net, vagy a irectX, stb. kiterjesztésekkel. Hogyan lehetne ezeket úgy feltenni, hogy azok aztán valóban hozzáférhetőek legyenek a WINE alá felinstallált programok számára?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest