Keresés

Aktív témák

• Bari

Modder

Hello

hát akkor ugylátom nemtudom kikerülni a reinstall-t :(

• Bari

Modder

Sziasztok

Bocsi az eléggé általános cimért, ha a hibák elolvasása után tudtok jobb cimet, megkérnék egy moderátort nevezze át.
    A problémák: adott egy céges Acer note, rengeteg programmal ( van pár nem hivatalos, de a többség jogtiszta, ofice, könyvelőprogi stb ). a gazdája összeszedett pár virust, amit sikerült ugyahogy leirtani róla, késöbb derült ki ( kb 1-2 nap ) hogy bizonyos alkalmazások egyáltalán vagy csak féligmeddig müködnek, ezekből jópárat sikerült rendbetennem ( pl office az már megy ). amivel probléma van és nem jutottam vele dűlőre: nem müködik a windows update, azaz nem tölti be az update-es oldalat, sem rendszergazdaként sem az adott ffelhasználóként aki szintén rendszergazdai jogosultságokat birtokol. A vezérlőpulton a felhasznállói fiokok beálitásai egyáltalán nem jönnek be, csak az üres ablak, a rendszer visszaálitás szintén, a rendszer információval együtt, a mediaplayer9 elindul ugyan de belső hibára hivatkozva leáll ( ujratelepitését már próbáltam ) igy hirtelen ennyit látok, perpill a gép ittvan nálam, hogy tegyem rendbe holnapra :(
    Ad-aware-t és a spybot-ot már futatam, a legfrisebb adatbázissal, a padna webes keresője nem indul. A gépre ugyan telepitettek egy virusbaster-t de nemsok hasznát látom eddig, egy csomo file-t nem tud ellenőrizni, valószinü firus miatt.
    Amit még nem néztem, a gépembe áttenni a wincsit és virustirtani rajta ( a felhasználó file-ai saját használatuvá vannak téve igy elég macerás lessz :( )
    Sajnos az ujratelepiést csak a legvégső esetben kéne alkalmazni, ha van ötletetek mit és hogyan kéne csináljak, hogy rendbe tudjam tenni a gépet az jó lenne
    Előre is ksözi a segitséget

Aktív témák