Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen igen, itthon csak ez van.
De mindenki akitől kérdeztem, azt mondja, most várni kell. Ki tudja mi lesz az atomok után. És azt is mondták, h pár megás excel táblákban ne is gondolkodjak. Kép szerkesztésben, egyszerűekben sem.. Mondjuk egy lenovo tablettel nagyjából megy, szóval nem értem, h egy z8300 procival szerelt gép miért ne tudná. Persze az android.
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igazából nem szeretnék 80.000 sem rákölteni, de nagyon bizonytalant nem szeretnék. Köszönöm a válaszaitokat!
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jól látom, hogy sem a lenovo sem az asus tablet részén nincs usb port? csak is a billentyűzetes dokkolón van?
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hát olyan sokat nem szánnék rá ha lehet. Ha a Krugeres 8 colos tablet működőképes lenne, akkor nekem az is elég. De gondolkodtam , hogy inkább 10 colos kellene, nekem a billentyűzet sem annyira fontos vagy a laptop mód.
Érzetre az Asus jobb mint a Lenovo?
És ugye az Atomos prociknak lassan vége lesz. Szintén a krugernél van egy Core M-es tablet is már, csak 130, hátha a későbbiekben a Core M is olcsóbb lesz.
-
DEARevil
tag
válasz
Papooo
üzenetére
Köszönöm

Biztosan sok ilyen kérdés került már ide fel a Chuwiról. Mennyire lőhetek vele bakot?
http://www.emag.hu/chuwi-hi10-windows-10-tablet-4gb-64gb-10-1-1920-1200-nde-00100/pd/D82243BBM/
mondjuk ezzel?Szívem szerint és a specifikációkat látva ezt venném.
Vagy inkább ez az asus?
http://www.emag.hu/asus-2-az-1-ben-notebook-intelr-quad-core-atomtm-x5-z8350-1-44ghz-es-processzorral-10-1-2gb-32gb-emmc-intelr-hd-graphics-microsoft-windows-10-szurke-t101ha-gr001t/pd/DFTW92BBM/?utm_source=facebook&utm_medium=dpa_emag&utm_campaign=emag_hu_dpa_single_image&utm_content=dpa&utm_term=single_image
És még min dig szemezek ezzel a Kruger&Matzal:
http://bevachip.hu/krugermatz-8-pc-tab-edge-km0803-32gb-wifi-tablet-fekete-p539649/
Bár itt az eladót sem tudom, hogy mennyire biztos. De ha már 8300 proci, akkor elég ezért az árért is. Még ha csak 8 col. A drivereket és az esetleges problémákat, a lengyel fórumot nézve, már megoldották.
Szerintetek?
-
DEARevil
tag
-
DEARevil
tag
Sziasztok!
Windowsos tabletet szeretnék venni,
https://ipon.hu/webshop/product/kruger_matz_km0803_edge_803_8_32gb_fekete/1485387Ezt néztem ki kezdetnek, esetleg közületek használ valaki ilyet? Ez a 40.000 az amit még áldoznék rá, annyira nem szükséglet.
Minden véleményt szívesen meghallgatnék.
Amire használnám, word, excel, böngészés, scannelés, nyomtatás, kisebb grafikai programok, bluestack futtatása, PDF konvertálás és készítés.
Válaszaitokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Yettel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest