- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamass.szabo
tag
Egyébként a dokkolós billentyűzetnek a biztonság kedvéért nézzen utána mindenki ennél az ajánlatnál, akit érdekel, ugyanis ha jól tudom a Hi10 Plushoz nincs dokkolós billentyűzet, csak ez a felhajthatós akármi. Szóval több, mint valószínű, hogy ez itt a Hi10 Pro/HiBook Pro dokkolója, amibe bár tökéletesen belepasszol a Plus, de kicsi hozzá, így ha összecsukod, irgalmatlanul bután néz ki.
De egyébként teljesen kompatibilis vele a méretproblémát leszámítva.
-
tamass.szabo
tag
Nézegettem róla videókat, nem rossz masina. Ami előny, hogy csak Win10 van rajta, így nem kell két rendszernek osztoznia a 64 GB-on. Emellett pedig van rajta egy teljes értékű USB 3.0 és DC charger.
Viszont az anyaga ha jól látom, műanyag, illetve nem támogat semmilyen stylust. Ettől függetlenül tetszetős, szóval tényleg kíváncsi leszek rá.
És megérte zaklatni az ebayes eladót, 1 órája átvette a postán a csomagot, szóval hétfő magaslatában reméljük, hogy küldi a Hi10 Pro-t. Aztán kb 1 hét, mire megérkezik... Reméljük, ezúttal azt a modellt küldi, amit rendeltem.
És remélem, hogy addig megérkezik a UK-EU adapter, mert nem tud EU-s adaptert adni hozzá.
-
tamass.szabo
tag
A Pipo számomra elég ismeretlen márka, és elsőre nem bízok meg benne, de remélem, hogy be fog válni!
Majd oszd meg valahol a tapasztalataidat! (akár egy bemutató formájában a logouton)
Én még mindig várom a Hi10 Pro-t a HiBook Pro helyett, de már 2 napja ott csücsül a postán a visszaküldött tablet, és az eladó b*szik átvenni (tudom, 2 nap még nem tragédia).
-
tamass.szabo
tag
És még töltőt is rosszat mellékelt ez a gyönyörűség.
-
tamass.szabo
tag
Már nem tudok szerkeszteni:
Biztos, hogy refundolok és újat rendelek. Problémák vannak ennek a gépnek az érintőkijelzőjével, nem érzékeli teljesen. Hosszan nyomom le, és így... ugrál. Mintha kihagyna. -
tamass.szabo
tag
Csak nem vagyok benne biztos, hogy az egész refund/visszaküldés mizérián végig akarok menni. A HiBook egy elvileg jobb gép, mert drágább, de sima Android van rajta Remix helyett, illetve nem támogatja a HiPen H2 stylust, ami nekem fontos lett volna. Picsába már.
Mindenesetre a levél ment az eladónak, illetve felvettem videóra a kicsomagolást (ekkora értéknél már érdemes szerintem bebiztosítani magad ennyivel). Na meg egyszerűen tudok képet küldeni arról, hogy ez HiBook Pro. Egyelőre mindent elolvasok erről a típusról a következő pár órában, amit csak tudok.
-
tamass.szabo
tag
Az eladó HiBookot küldött nekem Hi10 Pro helyett. Még egész pontosan nem tudom, hogy innen hova tovább, mivel én mindenképp Hi10 Prót szerettem volna több okból is.
Tény, hogy a HiBook drágább termék.
-
tamass.szabo
tag
Kis UPDATE
Megjött a Chuwi Hi10 Pro, de még nem bontottam ki, már csak holnap lesz rá időm. Valamikor a héten talán egy bemutatót is össze fogok tudni hozni. -
tamass.szabo
tag
Egyébként kibírnám, mert annyira nem vagyok helyigényes, nagyon durván rá vagyok függve már a felhő alapú dolgokra, illetve a streamingre. Médiafogyasztásra Kodit használok, szóval csak a dokumentumoknak, a zene gyűjteményemnek (mondjuk az felhőn is fent van, 10GB), illetve néhány fontosabb programnak (Kodi, Office, Spotify, Jdownloader, FL Studio 11, Chrome és egy decens vírusírtó) kell hely.
A mostani laptopomon is összesen 56GB-ot használok épp az 1TB-ból, és sok szemetet lusta vagyok kiválogatni, így nem hiszem, hogy problémákba ütköznék.
Közben elszállt a netem, szóval nekiállok selejtezni.
Le tudtam redukálni 50GB-ra. Ha jól működne az SD, akkor ezzel nem lesz baj, ha mégsem, akkor meg még úgyis kitalálok valamit.
-
tamass.szabo
tag
Az a helyzet, hogy a legutolsó hozzászólásom után elkezdtem keresgélni, mert furcsa érzés fogott el. És nem találtam már sem olyan videót, sem olyan írást, ahol az sd sebességét mérték volna, és nem volt panasz.
Ellenben most találtam egy fórumot, ahol viszont, ahogy te is, panaszkodnak az sd kártyára.
http://forum.chuwi.com/thread-2655-1-1.html
Ez így kicsit aggodalomra ad okot.
Valószínű egyébként kevertem a Hibook Pro-val, bocsi.
Ha megjön a tablet, akkor meglátjuk.
De nagyon nem örülnék, ha ez tényleg típushiba lenne, nem pedig egy ritkán előforduló meghibásodás.
-
tamass.szabo
tag
Nagyon remélem, hogy péntekig megjön. Már alig várom.
Nem biztos, hogy hibás a tiéd, csak annyira gyanúsan kevés az, amit írtál, hogy nem tudok mire gondolni, és fórumokon nem találkoztam ilyennel.
-
tamass.szabo
tag
válasz
Bornie127 #12120 üzenetére
Lehetséges, hogy a tiéd hibás esetleg, mert máshol ilyen problémával nem találkoztam, pedig rendesen utánajártam a tabletnek.
A hangszóró helye nálam szerencsére nem lesz probléma. Egyrészt nem igazán játszok, másrész ha filmezek, akkor vagy prezentáció módban, vagy pedig bluetooth hangszóróval fogom használni.
-
tamass.szabo
tag
válasz
Bornie127 #12116 üzenetére
Király, nem tudtam, hogy van itt más, aki ezt a gépet vette.
Az SD dolog viszont furcsa, mert a sebesség, amit írsz, az nem szimplán lassú, hanem durván szar. Próbáltad esetleg más sd-vel?
A Remix OS azért jó lesz nekem pár androidos program miatt, de főleg a win10-et fogom használni.Használsz valamilyen kijelzővédőt? Ha nem, nem karcolja a kijelzőt a HiPen?
Rajzolni úgysem nagyon fogok vele (buktam rajzból
), de ha írni, jegyzetet készíteni lehet vele normálisan, az nagyon király lenne.
-
tamass.szabo
tag
Gearbest EU raktár, igen.
Bár érdekes módon most azt írja, hogy OUT OF STOCK, mellette pedig hogy 26 pieces left.Érti a fene, de örülök, hogy nem vártam. Most már csak ki kell derítenem, van-e rá tempered glass (alin összesen egy találat van, ami nem túl biztató), illetve beszerezni egy HiPen 2-t.
-
tamass.szabo
tag
Szolgálati közlemény: a mai napon megrendeltem egy Chuwi Hi10 Pro gépet, ha minden jól megy, jövő héten meg is jön, reméljük problémamentesen.
Szeretnék majd írni róla egy tesztet, biztos lesz olyan, akit majd érdekelni fog. -
tamass.szabo
tag
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_350211.html?wid=1
Pár napja még 180 dollár volt, szóval az 50 ezret sem érte el az árban, emellett pedig azért sok előnye van:
- 4gb ram
- Z8300 proci
- 64 gb rom
- gyönyörű fém ház
- elvileg az aktív stylust is támogatja, de ebben nem vagyok teljesen biztos
- és a hozzá tartozó billentyűzet dokkolóban plusz akksi is van
- dual OS, ami sokaknak szintén előnyÉn ezen gondolkodtam nagyon, de még picit várok vele, amíg több teszt/videó lesz.
-
tamass.szabo
tag
Nem tudom, az Apollo Lake processzorok még ott lesznek, azok nem kerülhetnek be az olcsó tabletekbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged