- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
-
pengwin
addikt
Dell Venue Pro 11, Lenovo Yoga 2 Pro, Surface 2 Pro.
Egy combosabb Atom SoC (Z3775,Z3795) vagy Bay Trail Pentium(N35xx) kielégítené az igényeidet teljesítményben, és ezekkel az üzemidő is jó lenne. 3rd gen Core i procis gépeket szerintem kerüld el, az azzal szerelt tabletek kb. csak vezetékes használatra(konnektortól konnektorig rohanva) jók.(#4022) hito
Az ilyet hívják szakkifejezéssel MacGyvernek -
hito
nagyúr
Akkor viszont a Dell Venue Pro 11 (Core i-vel, vagy Bay Trail-lel), vagy a Z3795/128GB/4GB/4G-s Lenovo Thinkpad 10 lesz a Te géped. Ezek akksiban is elég sokat tudnak és a teljesítményben sem utolsók, ráadásul megfizethetők. OLX-en most pont vagy egy ilyen Tp10. Bár szerintem ennyiért nem fogják elvinni. 200-ért már inkább lenne realitása.
-
hito
nagyúr
Nekem az még nem volt, bár majdnem vettem 1et egész jó áron. Core i szériából Sony Vaio Duo 11-em, meg Lenovo Twist-em volt. Helix nagyon tetszik nekem is, de az akksi karcsú és felezve van ráaádsul (1+1 a tabletben és billentyűzetben).
Még a Fujitsu Q702 is jó lehet neked és azt nagyon jó áron osztják a neten. Legutóbb kerek 100ért kelt egy el OLX-en. Akksiban az sem egy matyóhímzés, de a tudásához képest baromi olcsó.
Mit is mondtál, Core i feltétel?
-
tjb007
nagyúr
Először is tisztázni kéne mit takar az a jó hardver, másodszor pedig valami plafont is jó lenne megszabni az árnak.
(#4023) AxBattler
Fizikailag lehetséges a csere, de a működésre bírás már egy másik történet.
Egyébként egy 64GB-os SanDisk eMMC van gyárilag az alaplapra forrasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest