Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy Lenovo miix 2 10"-os tablet. Egy barátom vette, akinek megtetszett az enyém. A windows 10 is megtetszett neki, szóval gondolta, hogy ráerőlteti. Most vissza szeretné rakni rá, de nem tudta. Ide adta nekem, hogy oldjam meg, de én se bírok vele... Bios menüben, recovery menüpontra ha megyek, akkor elszáll egy hibakóddal az egész. ( Lemezkezelődben, a recovery particióra azt írja, hogy 9 gb és szabad hely 100%, szóval lehet azt is leírtotta róla valahogy )
Gondoltam oké, akkor kap egy friss windows-t, ahogy bármilyen gépen is tenném. Pendrive-ra rátoltam a megszokott módon, de sehogy se akar bebootolni róla.
Van valami ötletetek, hogy mit kéne kezdjek a dologgal?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest