- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Amikor leadtam a rendelést, akkor már nem volt benne a tablet leírásában és a termékfotókon a billentyűzet, de 72-ért akkor is megérte volna.
Mikor a rendelési szám alapján ellenőriztem, akkor láttam, hogy a tablet (71920 JMF) alatt ott van a Wedge is (0 JMF árral).
És ki vagyok én, hogy tiltakozzak emiatt?!
Kis hazánkban kevés dolgot éri meg jobban beszerezni, mint külföldön, de a windows-os tablet talán egyike ezeknek. Csak a rendes Home&Student Office és Win8.1 liszenszek ára 54 ezer lett volna (diákkedvezményemmel). És a bill. is 15-20 ezer magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest