Aktív témák
-
ryderus
csendes tag
Hellósztok!
Elkövettem egy nagy hibát és a segítséteket kérném a megoldásában. A következő a helyzet:
Windows Xp alatt le akartam tiltani a programok telepítését, hogy senki ne szemetelje tele a baromságaival. Ezt én úgy próbáltam elérni hogy a "Felügyeleti eszközök"/"Helyi biztonsági házirend"/"Szoftverkorlátozó házirendekben" létre hoztam egy új házirendet és ezen belül a "További szabályokban" lekorlátoztam a négy elérési utat. Konkrétan ezeket:
%HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SystemRoot%
%HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SystemRoot%*.exe
%HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SystemRoot%System32\*.exe
%HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ProgramFilesDir%Miután ezt megtettem, próbáltam indítani valamilyen programot (pl. Firefox), de egyik sem sikerült(Bejött egy ablak, hogy: Nem engedélyezett bla bla bla.). Gondoltam visszaállítom de oda sem engedett vissza se ugyanezzel az ablakkal. Ezek után kijelentkeztem és megpróbáltam "Rendszergazdaként" belépni az Xp-be de bejelnetkezés után egyből kidob(kijelentkezik).
Erre szeretnék valami megoldást találni. Esetleg tudna-e vki mondani valamilyen cd/dvd-ről bootolható oprendszert (lehet linux is) amivel be tudnék lépni és vissza tudnám állítani korlátozást?
Előre is köszönöm a segítséget! üdv.: ryderus
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest