Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
batmab
senior tag
válasz
lorcsi #38285 üzenetére
Üdv!
ami ebben a mappában van, C:\Documents and Settings\X.Y\Local Settings\Temp, azt nyugodtan töröld ki mindet...nem lesz probléma, én hetente csinálom..
++
windows mappa, rejtett fájlok mutatása, és a hfmig utáni kb-s mappák mehetnek mind a levesbe...nem tom h tudod-e,azért irtam ezt is..sokat számit a gépnek...
-
-
-
-
Kernel
nagyúr
A fixboot (így paraméter nélkül) az aktív partíció első szektorában (bootszektor) a boot-kódot írja felül. Ennek a kódnak annyi szerepe van, hogy a bootfolyamat során indítsa az Ntldr (kerneltöltő) programot.
Ha a Windows egyszer már elindult, az indítókóddal nyilván semmi gond.
A fixboot és fixmbr parancsokat gyakran szajkózzák a fórumokon, sok esetben láthatóan fogalma sincs róla az illetőnek, hogy miről "beszél".
-
Tosee
őstag
Én leformáztam a vincsit amin a linux volt, vagyis töröltem a linux által létrehozott particiókat és újakat hoztam létre, majd XP telepítőről megformáztam NTFS-re. Restart... Ugyan úgy a bootoltam az XP telepítő cd-ről, és a hibajavító konzolon (J). oda beírtam, hogy fixmbr, majd ha végzett fixboot és ha ez is megvan restart...
-
Tosee
őstag
Én a legutóbb úgy csináltam, hogy valami particionáló progival leformáztam a vincsit amit a linux (ubuntu) volt, majd XP telepítővel átformáztam NTFS-re. Utána bootoltam a telepítő cd-ről mivel nekem a grub-ot az XP-s particióra tette tehát még azt is javítanom kellett. A telepítőben a J javítás - majd Fixboot, Fixmbr és nálam most bootol rendesen az XP...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest