- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krila
tag
Sziasztok!
win sbs 2003 -et szeretnék átköltöztetni másik vasra, úgy, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a dolog.
Milyen alkalmazást, vagy megoldást javasolnátok a feledat megoldásához?
levelezés, megosztott mappák, sql adatbázis. minden mi szm-szájnak ingere.
Ebből (a sors fintora) az sql-t tudom a legkönnyebben áttelepíteni.
De a teljes levelezést, és a usereket kellene zökkenőmentesen áttenni.
Ha van technológiai leírás a tech-neten azt is örömmel fogadnám -
krila
tag
Hali szeretnék információt kérni.
Cégnél fel szeretnénk állítani egy terminal szervert. hogy axaptát kívülről interneten is el tudják érni a dolgozók. Ehez egy külön vasat tervezünk beállítani. hogy a külső kapcsolattartással ne kelljen az egyébként is leterhelt szervernek foglalkoznia.
A kérdésem, hogy milyen op rendszerrel lehet a legegyszerűbben megoldani? Elég egy xp pro kliens? vagy kell min egy win 2000 szerver? -
krila
tag
vázolom a szükségleteket
SQL +axapta megy a win 2000-es szerveren. no erre kellene az axapta fejlesztőinek kívülről rákapcsolódni, hogy a felmerülő problémákat azonnal tudják orvosolni.
A domain controller mint mondtam w2003 arra simán tudok kapcsolódni, de a 2000-re nem.
Nekem elegendő lenne a kétezresen is a RDC -
krila
tag
Hali! Szeretnék segítséget kérni.
A cég hálózatában két szerver van, egy dc, és egy app szerver
Szeretnék az appszerverre távoli asztal kapcsolatot létrehozni, de mindíg azt dobja vissza, hogy a licenszelési protokoll hibája miatt a távoli gép bontotta a kapcsolatot.
A dc win 2003, amire konnektálni szeretnék 2000 pro szerver.
a 2000 error log azt írja, hogy nem található licens szerver a hálózaton.
Előre is köszönöm az ötleteket. -
krila
tag
Sziasztok! Átolvastam a topicot, és használtam a keresőt, de nem akadtam a problémám megoldására.
Szóval adott egy szerver, win 2003 SBS van rajta, SP1 nélkül. Szükség lenne, hogy a cégnél lévő Macintosh felhasználók lássanak egy megosztott mappát az SBS szerveren.
2003-ban minden szolgáltatást bekapcsoltam, protokollokat telepítettem amit a MAC-el kapcsolatban találtam. Ennek ellenére, ha monjuk egy G5-ös gép OSX-el fel akar lépni, hogy kilistázza a szerveren lévő megosztásokat, akkor azt a hibaüzit kapja, ''az eredeti objektum megváltozott, nem lehet kapcsolódni a szerverhez''
Nem egy információgazdag hibaüzenet, de csak ez jut.
Mielőtt megkérdezitek a mappa öröklött engedélyei helyett újakat készítettem, mert egy külföldi MAC fórumon egy adminpalántának ez bejött.
Ráadásul kéne a hely a grafikusok számára, mer ott hallgat még vagy 150GB kihasználatlanul,
Előre is kösz a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest