- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
ige
csendes tag
nem ertem miert nem latod ertelmet! :\
egyszeruen ez egy tobb felhasznalos szamitogep windows 2003 szerverrel.
ahol azt szeretnem elerni, hogy a felhasznalok ne tudjak elerni pl a vezerlopultot vagy a biztonsag fulet a mappakon. stb stb.
amugy tavoli asztal kapcsolattal lehet elerni a szamitogepet, tehat fizikailag nincs hozzaferes.
azt ugye meg lehet oldani, hogy melyik felhasznalo vagy csoport tagjai ferjenek hozza egy mappahoz vagy meghajtohoz! akkor azt miert nem lehet megoldani, hogy xy user ne tudja elerni az eszkozkezelot pl vagy az adott csoport ne tudjon modositani a sajat start menujen (mer az ugye milyen gaz ha osszepiszkitja)!
nem tudom mashogy elmondani. multiuser pc win2k3-al. berelt vonali netre kapcsolt gep, de halozati gepek nincsenek hozzakotve. -
ige
csendes tag
sziasztok!
problema a kovetkezo:
csoporthazirendben (gpedit.msc) tiltottam/engedelyeztem egy-ket dolgot rendszergazdakent. a gond az, hogy ezek a jogok a rendszergazdara is vonatkoznak.
ergo, ha letiltom a rendszer vinyo megjelenitest a sajatgepbol, akkor az mi a bus fenert vonatkozik a rendszergazdara is?
kerdes: hogyan lehet csoportokhoz csatolni ezeket az engedelyeket? vegig nyalaztam mar guglit, de nem talaltam semmi hasznosat.
egetoen surgos lenne a dolog! koszi a segitseget elore is.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest