Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dale

aktív tag

válasz tybsen #6361 üzenetére

A rengeteg újraindulás semmiképp se normális működést sugall, lehet valami fizikai gond a telefonoddal is sajnos... Kontrasztként csak a 920-amat tudom állítani ami még sosem indult újra, fagyott le vagy bármi ilyesmi.

Az Other mappa a programok által kezelt "saját védett filerendszert" tartalmazza, és pl. a Nokia Maps is oda menti a letöltött térképeket, ezt kipróbáltam. Máshova mondjuk nem menthetné, de mivel elég rendszerszintű dolog lett ez a Nokiánál, ki tudja ugye. A programok "alá" mentett file-ok mindenképp törlődnek, ha a programot letörlöd.

Nálam 2.1GB az Other, úgy hogy van benne négy térkép is és magától nem száll el a mérete.

A Skydrive-ról el tudom hinni hogy amit lehet, lokálisan tárol a letöltés után, szóval molyolj vele egy kicsit wifin, aztán ha elharapódzik a tárhely használat, zúzd le a Skydrive appot és nézd meg mi történik az App és az Other folderek méretével. Ugyanez igaz lehet a Facebook appra, én a People hubot használom csak Facebookra (kb ennyire érdekel) és ott nincs galiba. Nem tudom hogy az app lejátszik-e videókat és főleg hogy te szoktál-e, meg hogy van-e valami Youtube-néző appod amit használsz, mert pár jpg-től azért nem borul meg semmi, de ha valami videókat áll neki cache-elni, az garantált szopáshoz vezet.

Szerintem ezzel le lehet szűrni a galibát okozó appok listáját, és heves használat után megéri uninstallálni őket egyenként, hogy lásd mi történik a tárhellyel. Persze ha ez segít, akkor csak az marad hogy a felhasználási szokásaidat megváltozatod, mert ha valami fejlesztő ekkora barom hogy "van itt hely baze!" felkiáltással az égvilágon mindent lement a telefonra, amit utána nem enged managelni, akkor az egyetlen út az app elfelejtése.

Nekem Skydrive-on csak valami 40-50MB kép van (dacára a 25GB-os tárhelynek), a Facebook appot csak néha nyitom meg és videókat egyáltalán nem nézek a telefonon, szóval ez nem tud beragadni nálam.

Nagyon sajnálom a kálváriádat, remélem találsz valami megoldást, még ha ideiglenesen is, de nem csodálkoznék ha Androidra vagy iPhone-ra váltanál. :)

https://enginedesigns.net

• Oppenheimer

nagyúr

válasz tybsen #6361 üzenetére

Csak olyan appot tegyél most fel, amire feltétlenül szükséged van, hátha nem szemetelik teli a memóriát.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

Új hozzászólás Aktív témák