- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dale
aktív tag
A rengeteg újraindulás semmiképp se normális működést sugall, lehet valami fizikai gond a telefonoddal is sajnos... Kontrasztként csak a 920-amat tudom állítani ami még sosem indult újra, fagyott le vagy bármi ilyesmi.
Az Other mappa a programok által kezelt "saját védett filerendszert" tartalmazza, és pl. a Nokia Maps is oda menti a letöltött térképeket, ezt kipróbáltam. Máshova mondjuk nem menthetné, de mivel elég rendszerszintű dolog lett ez a Nokiánál, ki tudja ugye. A programok "alá" mentett file-ok mindenképp törlődnek, ha a programot letörlöd.
Nálam 2.1GB az Other, úgy hogy van benne négy térkép is és magától nem száll el a mérete.
A Skydrive-ról el tudom hinni hogy amit lehet, lokálisan tárol a letöltés után, szóval molyolj vele egy kicsit wifin, aztán ha elharapódzik a tárhely használat, zúzd le a Skydrive appot és nézd meg mi történik az App és az Other folderek méretével. Ugyanez igaz lehet a Facebook appra, én a People hubot használom csak Facebookra (kb ennyire érdekel) és ott nincs galiba. Nem tudom hogy az app lejátszik-e videókat és főleg hogy te szoktál-e, meg hogy van-e valami Youtube-néző appod amit használsz, mert pár jpg-től azért nem borul meg semmi, de ha valami videókat áll neki cache-elni, az garantált szopáshoz vezet.
Szerintem ezzel le lehet szűrni a galibát okozó appok listáját, és heves használat után megéri uninstallálni őket egyenként, hogy lásd mi történik a tárhellyel. Persze ha ez segít, akkor csak az marad hogy a felhasználási szokásaidat megváltozatod, mert ha valami fejlesztő ekkora barom hogy "van itt hely baze!" felkiáltással az égvilágon mindent lement a telefonra, amit utána nem enged managelni, akkor az egyetlen út az app elfelejtése.
Nekem Skydrive-on csak valami 40-50MB kép van (dacára a 25GB-os tárhelynek), a Facebook appot csak néha nyitom meg és videókat egyáltalán nem nézek a telefonon, szóval ez nem tud beragadni nálam.
Nagyon sajnálom a kálváriádat, remélem találsz valami megoldást, még ha ideiglenesen is, de nem csodálkoznék ha Androidra vagy iPhone-ra váltanál.
https://enginedesigns.net
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Cyberpunk 2077
- Windows 10
- Külpolitika
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest