- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Én is jártam így droiddal. Szerintem 2-3000 Ft lehet a foglalat cseréje.
Szerk. Megnéztem, 1400-1500 Ft maga a foglalat az ebayen (435-höz, de az ugyanaz lehet), szóval összesen kb annyi lehet, mint írtam.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz onlineair #92334 üzenetére
Igen, nálam elérhető.
mrphoenix: "Szerintem a Messenger nem annyira életbevágó, mivel van jól működő alternatívája WP-n. Pl.: Skype, ami ráadásul az alaprendszer része, és Viber." - Szerintem meg egyáltalán nem alternatíva. tökmindegy, hogy működik, ha a másik fél nem használja ezeket. A Skype-ot alig valaki, a Viber ráadásul messze nem hibátlan (mondjuk az máshol sem)
"A kamera meg szerintem szintén belekerülhetett volna a "hibátlan" felsorolásba, nálam legalábbis 10 alkalomból 10-szer szépen - jó minőségben és gyorsasággal - tette a dolgát." - Én nem használom a kamerát szinte soha. Ma pont kellett volna egy sim kártya számát leolvasni. A tökéletes képet 5s múlva az US olvashatatlan masszává mosta 3-ból 3x. Nemhogy nem hibátlan, hanem tökéletesen használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
A messenger és a FB profil (már) nem függ össze okvetlenül.
Mivel Magyarországon ennyire elterjedt a messenger, sokszor ez a legegyszerűbb megoldás a kapcsolattartásra."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz #11563776 #92316 üzenetére
Ez minket egyáltalán nem érint. Amiről itt beszél, azok kb 500k árú eszközök az enterprise szektorba.
Már ha egyáltalán lesz belőle valami...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #92238 üzenetére
Én is így jártam, nekem a HR segített.
Persze tudjuk, hogy általában nem szokott, de nekem szerencsém volt."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Na, tegnap bátor voltam. Mivel nekem a CU okozott problémákat, főleg az Outlookkal, ami ugye egy céges telónál elég fontos (nem jöttek a mailek, vagy nem adott hangjelzést, vagy csak a gyárit volt hajlandó, ami csak egy pittyenés). Azonkívül az értesítések beállításába lépve 5s-re lefagyott, volt egy sorozatszám szerű karakterhalmaz az alkalmazások között, stb., szóval meggyőződésem ellenére csináltam egy HR-et.
Jelentem, azóta minden tökéletes, szóval kivételesen bevált."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz Blue Eagle #92138 üzenetére
Nem frissült, max te nem frissítetted korábban. 22-én frissült utoljára.
-
scyllarus
veterán
Feljebb írtuk, eltolták a public kiadást, csak RP ringen jött még.
Egyelőre nekem gyorsabbnak tűnik, és végre megoldották, hogy az Outlookba belépve rögtön az érintett fiók levelei fogadnak. Eddig úgy nézett ki, hogy üres oldal "Még nem kapott semmilyen üzenetet" felirattal -> az utoljára megnyitott fiók levelei -> aktuális fiók levelei. Néha az utóbbi kettő egymáson...
Szóval eddig tetszik."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz karway #92117 üzenetére
Ez így pontatlan. "is felteszi" a helyes megfogalmazás
Baltoafarkas: nanana, a Lumia 800 gyönyörű teló volt, simán is futott, de a tudtak szoftvert írni rá kicsit túlzás. Konkrétan semmit sem tudott 7.5, jó hogy meg tudták írni.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Új a Share ikon
De állítólag gyengébb/régebbi készülékeken jobban fut, mint az RS1.Többeknek: Most olvastam a Windowscentralon, csak RP ringre jött ki, nem a Publicra még, a korábbi hírekkel ellentétben.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Bogyó bá' #92102 üzenetére
Ha jól rémlik, mindenre ezt írja egy ideje.
Így már más, ne panaszkodjon senki, ez csak egy TP, nem kész oprendszer"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz karway #92069 üzenetére
Aha, ettől aztán rengeteg új és minőségi app lesz az áruházban.
Meg aztán ez pont egy olcsó néptelefon, amit tömegek fognak megvenni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz WP User #91920 üzenetére
650-re W10-et rak vissza a WDRT.
Persze, hogy frissebb. 8.1-ről 10-re upgradelt telónál is frissebb nyilván
Nem is frissítésre szolgál ez a program.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turbulencia8 #91886 üzenetére
A legszebb felület, ami mobilra valaha is létezett.
Pont annyira szubjektív ez a vélemény, mint a tied."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Én az 550-en nem csináltam még, nem is tervezem.
Az 532-őn kellett, amikor össze-vissza ugráltam a 8.1 és a 10 között, de ott ugye nem 10-et rakott vissza.
Vannak nekem is kisebb-nagyobb hibáim, de nem fogom bántani, ha nem lesz nagyon muszáj.
Pedig az 532 simábban működött 10-zel, mint ez, ami gyárilag ezzel jött ki..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Nekem a 10 is gyakran produkál ilyet az utóbbi időben.
Korábban valóban nem volt, a 8.1-ről nem is szólva."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz #02683648 #91813 üzenetére
Én a Whatsappra is a Franzot használom desktopon. Igazából a Vibert leszámítva mindenre, kényelmes egy helyen kezelni
-
scyllarus
veterán
Nem, ott sem kell. Bár kérdés, mire gondolsz. A 10-es appját nem használom, azt nem tudom, de van külön desktop app bármilyen windowsra, én meg a Franzot használom, ami egy módosított Chrome.
-
scyllarus
veterán
Már nem kell FB a Messengerhez
Egyébként meg sok olyan ember van, aki okostelefon ide, okostelefon oda, egyetlen appot sem telepít magától.
A FB ugye szinte minden telón fent van gyárilag, az meg rákényszeríti a Messengerre, de a többi eszébe sem jut."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Mert a FB-on mindenki fent van itthon (aki nem, az nem is létezik, ugye).
Amúgy német ismerőseimmel én is whatsappon beszélek, náluk abszolút nem divat a messenger."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz touchscreen #91615 üzenetére
Nekem is megvannak a régebbiek, ismétlődők és egyediek egyaránt.
-
scyllarus
veterán
válasz meszipeti #91611 üzenetére
Jogos, de mostanában a CU-t a Creator's Update rövidítéseként használjuk, ezért volt zavaró, amit írtál
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #91578 üzenetére
Csak tipp volt, semmi ilyen infóm nincs, a félreértések elkerülése végett.
Azért lássuk be, a gusztustalan húzások nem állnak távol a MS-tól."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #91576 üzenetére
Nem lehet, hogy azért, mert szűk 2 héten belül itt a CU, az meg ugye nem lesz rá?
-
scyllarus
veterán
Általában maximálisan nem értek egyet vele, de ezt speciel így kell csinálni.
Különböző topiclakóknak válaszolt, ilyenkor a legújabb direktíva szerint jobb a külön válasz, akkor is, ha szerkidőn belül van.
Könnyebb követni a szálakat ...és könnyebb törölni is, ha oka van rá.a modiknak"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #91518 üzenetére
Az biztos, hogy a készülékcsere ezen a platformon a legegyszerűbb. Vitathatatlanul szuper, ebbe nem lehet belekötni, én is imádom ezt a megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zsamiatt #91497 üzenetére
Nálunk rendszeresen nem tudjuk a bejövő hívást felvenni, a fogadottat/indítottat lerakni.
Biztos hibás szériát fogtunk ki (6-8 db L550, mind produkálja)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Én egy oldalról szoktam tájékozódni, a windowscentral.com-ról.
Pár napja eltűnt a főmenüből a Windows Phone (ott még így hívták).
Nekem ez is egy jelzés..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
De jó, közben meg azt olvasni mindenhol, hogy a W10 legnagyobb frissítése lesz...
Mindegy, ezzel nem sietek előre, 25-én kiderül."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Petester #91420 üzenetére
Az éjszakai mód tényleg jó, nekem PC-n már fent van, érezhetően kevésbé fárasztja a szemet.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
És most szépen olvassátok el újra.
Akár az indító hsz-től.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Nem lehetett külön, az Outlook Posta alapból egyben kezel mindent, ez volt a 10 egyik legidegesítőbb újítása számomra. 8.1-en még valóban külön lehetett kezelni a fiókokat. Itt be kellett hozzá állítani.
Más: újabb jó hír, már akit érint.
-
scyllarus
veterán
Neked volt régi gyors Outlookod?
Nekem speciel tetszik ez a színes, de a régebbi sem volt gyors. Bár ez talán tényleg még lassabb.
Én külön szedtem a fiókjaimat, mert nekem így jó. Régen, ha beléptem, mindig az utoljára megnyitott fiók levelei jöttek be, utána váltott át az éppen megnyitottra. Most annyi a változás, hogy előtte van egy borítékos kép "Még nem kapott üzenetet" vagy valami ilyesmi szöveggel, aztán jön az előző és végül az aktuális levélsor..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Williams #91301 üzenetére
WDRT-vel semmi sem frissíthető
Az pont a kiadáskor rajta lévő szoftvert rakja vissza.
Egyébként ugyanúgy használható függő és független telefonokon.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zsoltzsolt #91295 üzenetére
Annak mi értelme lenne? Te bekapcsolnád a BMW-den a Lada üzemmódot, ha lenne olyan?
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #91248 üzenetére
A hw is fejlődik. Nem volt olyan rég a Galaxy S5: 4 magos proci, 2 GB ram, 16 Gb tárhely.
Én alsó kategóriát nem írtam, de ha megnézed a fenti specit, ez ma már alsókategóriás hw 3 év alatt a csúcsból belépőszint lett."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #91196 üzenetére
Félreértesz. Nem arra gondoltam, hogy mindenki S8-at fog venni a DEX-ért. De az a készülék fogja ismertté tenni, aztán szépen leszivárog alsóbb kategóriákba, nemsokára a felső közép- majd a középkategóriás droidokban is benne lehet. És AKKOR majd szempont lesz vásárláskor.
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #91191 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem megy jól.
De elterjedni nem a <1% elterjedtségű platform miatt fog...
Ha az s8-on csak hasonlóan jól megy, amiatt lesz népszerű a vásárlók körében, és szemponttá válni vásárlás tervezésekor. Ennyi."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz karway #91183 üzenetére
Te összekevered az íriszszkennert az arcfelismerővel. Az arcfelismerés mindig is ilyen hulladék volt az összes droidban, és már évek óta használják. Az s8-ban van íriszszkenner is, és ha jól rémlik, azt említette valaki, hogy megint a Lumia ötletét fogja elterjeszteni egy droid (mint a Continuumot)
(Nem én voltam az említett hozzászóló különben)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Egy remekül összerakott írás, egy Windowscentralos szerzőtől.
Szerintem minden benne van, ami a helyzetet jellemzi: [link]"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
8.1-en megszüntette a FB az app támogatását. Nem működik semmiképpen (nem csatlakoznak a szerverre)
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz balintdavid #91013 üzenetére
Szerintem lesz rá. Az más kérdés, hogy megold-e bármit is.
-
scyllarus
veterán
válasz bluemirage #91005 üzenetére
Jogos, ezt elnéztem.
Csak az nekem nem volt logikus: nekik nem mindegy, milyen vason, csak használja valaki a vackukat?
Hacsak nem terveznek olyan újításokat, ami félő, hogy ott teljesítménygondokat okozhat, amik miatt őket szidnák és emiatt inkább letiltják.
Bár ezen az alapon a W10-et is le kellett volna"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Valaki nagyon bátor volt a MS-nál...
A kimutathatatlan piaci részesedésű platform kb 80-90%-át kitevő 8/8.1-et így ellehetetleníteni..
Nem normálisak, ha abban reménykednek, hogy ezek az emberek mind rohannak 10-es telefonért a boltba."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Én is használom mindkettőt, teló ugyanolyan, eddig kopp-kopp-kopp semmi ilyesmi nem történt.
Azért együtt érzek veled."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz mdraco #90946 üzenetére
Én most hagynám a fast ringet. Április 11-én elvileg jön a Creator's Update, azt megvárnám.
FR-en most jött ki tegnap a 15063.2, az már majdnem a kész CU. És utána nagyon bugos buildek jönnek majd a RS3-mal FR-en.
Szerk. megelőztek[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz kovacsroli #90896 üzenetére
A Frissítési tanácsadót töltsd le, utána fog frissítést (win10-et) találni.
-
scyllarus
veterán
Minden napra jut 1-2 appmegszűnés. De persze a platform nem halott.
-
scyllarus
veterán
Nekem az előbb elment a wifim, lehúztam a redőnyt a ki-be kapcsoláshoz, a bekapcsolással sikerült úgy megfagyasztanom a telót, hogy csak akkukivétellel tudtam feléleszteni.
Rájöttem, nekem droid van a telómon, win10 skinnel."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90760 üzenetére
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!Az oldalon a jobb felső sarokban ott a téma összefoglaló.
Újonc vagy, nézd át a szabályokat, a warez és a függetlenítés tiltott téma az összes telós topicban. Hosszabb-rövidebb kitiltás jár érte.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90753 üzenetére
Apk-t soha nem fogsz futtatni, az droidra való. Appx-et tudsz fejesztői módban.
Közben megelőztekAz a baj, hogy ilyen letöltések sokszor jönnek a web, khmmm sötétebb oldalairól. Nézd meg a gépedet vírusirtóval utána.
Az utolsó mondatoddal kapcsolatban: nézz csak fel a jobb felső sarokba a win logo alá írt vastagbetűs részre, és töröld gyorsan, ha még tudod.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zsamiatt #90722 üzenetére
Nem, csak sorra jönnek a bejelentések, kik hagyják abba a támogatást.
Új nem jön, régiek eltűnnek, nem nagy matek rájönni, hogy nő vagy csökken az appok száma"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz westcoastog #90705 üzenetére
Frissítettél
Olvass vissza vagy használd a keresőt, most jártak páran ugyanígy."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90663 üzenetére
Engem speciel halálra idegesít, hogy lehalkítja a rádiót. Azt hagyja csak békén, mondja a magáét, ne piszkáljon a zenébe.
A Waze droidon kb. 5x jobb a Térképeknél, ezért és az előző miatt használok droidot navigációra."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turbulencia8 #90607 üzenetére
Nem mondtál ellent nekem, max. kevesebbszer fog lezajlani a folyamat.
Amúgy sem érdemes 100% körül tartani az akkut.
Továbbra sem javasolnám."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz terembur@ #90605 üzenetére
Ne tedd. A töltés ugye megáll 100%-nál, aztán amint veszít egy kicsit (email szinkron, hálózatkeresés, wifi, stb.) rögtön töltődik is kicsit. A Li-Polimer akkuk nem érzékenyek a csepptöltésre, de ez rengeteg töltési ciklust jelent (tökmindegy, milyen rövidet), ami viszont nem tesz jót neki.
-
scyllarus
veterán
Én most kipróbáltam, frissítve teló és asztali gép is, nekem felismerte. Pár másodpercet elszöszölt, már kezdtem megijedni, de aztán felismerte, működik.
-
-
scyllarus
veterán
válasz domojko #90560 üzenetére
Ebben igazad van. Én azt hittem, már mindenki frissített, aki akart, most már minek berakni, de láthatólag van rá igény mégis
-
scyllarus
veterán
válasz domojko #90556 üzenetére
Lehet, pont ezért, ha jól rémlik, a 640-esek összefoglalójában is ott van. Ha a típusok topikjában megvan, minek akkor ide is?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90550 üzenetére
De, azzal kell csinálni, de tiszta új 8.1-ről kellene indulni.
EAGLE fórumtárs csinált erről egy lépésről-lépésre útmutatót, kérd el tőle.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90548 üzenetére
Majd írja, ha kell valamit csinálnod. Ez a windows saját kis programja, ellenőrzi a rendszerfájlokat.
Utána megpróbálhatod majd rádugni a gépre a telót, de szigorúan csak hátlapi USB csatlakozóra."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90545 üzenetére
Start menü, a kereső mezőbe írd be: cmd
Felül ki fog jönni egy c:\ kis fekete ablakos ikon, arra jobb katt az egérrel, Futtatás rendszergazdaként.
A kapott ablakban beírod a fenti parancsot és enter"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90539 üzenetére
Windows Device Recovery Tool. Ezzel tudod visszarakni a 8.1-et, ha mégsem jönne be a 10.
Ezt töltsd le, szerintem ez megoldja a drivergondokat is.
A csatlakozókkal kapcsolatos hsz-emet nézted?[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90537 üzenetére
Addig ne kezdj bele, mert a frissítés előtt is mindenképpen wdrt-vel kellene kezdened, ahhoz meg kellene a kapcsolat a géppel...
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90534 üzenetére
Meggyőző lett.
Engem meggyőzött, hogy ne vegyek windowsos telót...
De egyébként sokat fejlődött az egy évvel ezelőtti állapothoz képest."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90531 üzenetére
Alaplapi csatlakozón próbáltad? Nem tudom, asztali gépről vagy notiról van szó, de asztalin az előlapi csatlakozókat felejtsd el telefonok esetén (wdrt-nél meg pláne!!!!)
-
scyllarus
veterán
Szerintem a Creator's Update-re gondol. Bár egy mondatban használni a "normál" és a "Win 10" szavakat tényleg zavaró lehet
Jellemző egyébként, hogy a mostani kumulatív update jót tett a telónak, de asztalin megszenvedtem, mire sikerült felimádkozni, és nem csak nekem, általános volt a probléma. Nehogy már valami teljesen jó legyen...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Lalikiraly #90521 üzenetére
Pont így vagyok én is. De eddig a sokadik indítás is ugyanolyan lassú volt, szóval mindenképp előrelépés.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz mtm800 #90512 üzenetére
Hol is vannak, akik szerint miért is szidjuk mi a a rendszert a lassan induló programért, amikor ez a FB hibája?
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #90493 üzenetére
Köszi, így már sikerült
Hogy erre hogy jöttél rá?
Korábban nem kellett b@sztatnom a quiet hourst, magától volt Cortana.
Köszi még egyszer!"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Az asztali 10-en, ugyanezzel a fiókkal bejelentkezve 2 kattintással előjött a Cortana. Mobilon nem bírom előcsalogatni.
Nem értem"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90471 üzenetére
Így volt, mondom, nem először csináltam.
Drag77: erre majd ránézek, azt tuti nem piszkáltam, eddig nem kellett.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90468 üzenetére
Én meg tegnap este próbáltam beállítani, először minden UK, aztán minden US, de nem jött elő.
A korábbi 8.1-ről 10-re húzott telómon bármikor elő tudtam hívni, ezen a gyári 10-en nem.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz MasterMark #90460 üzenetére
Egy-egy esetben lehet a bank (vagy egyéb fejlesztő cég) a hibás.
De a mostani tömeges elvándorlásért már egyértelműen a Microsoft a hibás, ezt nem lehet kimagyarázni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Nekem nem sikerül életre keltenem a Cortanát (L550, 14393.726).
Ezen most próbálom először, a régi 532-őn be tudtam kapcsolni ugyanígy. Régió, nyelv átállítva, mit akar még?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #90423 üzenetére
Nagyon remek, de jó hír
-
scyllarus
veterán
Az SD-ről csinálta ezt nekem. Belsőről egyből vagy a második próbálkozásra felment. (Mintha nekem is visszaugrott volna egyszer hibaüzenet nélkül, de nem vagyok benne biztos.)
Az biztos, hogy nem sikerült üzit nem kaptam, csak a kártyánál."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Belső tárolóról próbáld telepíteni, ne kártyáról.
Nekem 5 perce települt (this is life: ) és gyorsabb a FB félénél.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Lalikiraly #90326 üzenetére
Az a FB IOS port appja, amelyik lassan indul.
Vagy az MS-é is?[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz kezman #90307 üzenetére
A HR néha (gyakran) több gondot okoz, mint amennyit megold. A wdrt lenne a jó megoldás, de az meg 640-en 8.1-et rak vissza, szóval nem kis meló visszarakni mindent...
-
scyllarus
veterán
válasz turbulencia8 #90293 üzenetére
Pontosan így jártam én is. (Még a 8 óra is stimmel)
Kipróbáltam, és az egész naposakat tényleg nem jelzi. Újabb remek feature..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Tökkentyű #90279 üzenetére
Pontosan. Nálunk is még a céges flottaügyintéző sem tud változtatni egy csomó dolgon, cégcsoport szinten van hozzáférése annak a pár operátornak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika