- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
De remélem csak ritkábban mint android alatt mert ott szinte menetrend szerű hogy beakad akármi vagy magától indul el és úgy marad. De nem is lehet kinyomozni mi a túró ragad be csak a rendszer eszik sokat.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz Morris #53109 üzenetére
Köszönöm!
Ez igaz. Na jól van. Elég esélyes hogy erre a rendszerre váltok. Remélem nem bánom meg. A nekem feltétlenül kellő alkalmazások megvannak. Ez biztos. Megtaláltam őket az áruházban. A többit az idő dönti el.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz Gery1987 #53103 üzenetére
Tehát nincs itt arra sansz hogy magától beragadjon egy app? Mert még a régi gyári rendszeremmel is előfordul simán hogy beragad akármi és leszívja az akksit mint állat. Ezt utálom a lehető legjobban.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Ismét hozzátok fordulok pár WP-s kérdéssel. Mielőtt váltanék körbe járnám alaposan. Az egyik kérdése az lenne, hogy működik itt a RAM kezelés? Mármint lehetséges hogy adott mennyiségű RAM-ból többet lát a WP mint egy Android?
A következő az, hogy a legújabb WP-ben is benne van a fehér háttérszín? Rohadtúl unom az Android fekete színét. Tök sötét. És ezt utálom.
-
Gery1987
őstag
válasz kolosanyi #53070 üzenetére
Mindenképpen megpróbálom élőben is megnézni. Főleg ha működik is mert mostanában belefutok olyanba hogy csak kint van. Külföldi teszt dícséri, egyedül a kamerát írja pocséknak. De ez relatív. Ha jók a viszonyok szép képet csinál. De mivel digitálisom van nem hoz lázba.
Nem igazán zavar az 512 MB RAM sem. Nem akarom szét gyilkolni meg agyon használni. A mostanit sem szoktam ehhez képest. Kiábrándultam belőle.
-
Gery1987
őstag
válasz Bukk900 #53066 üzenetére
Köszönöm az utána nézést!
A fülhallgataó hiánya nem gond. Van sajátom. Ráadásul headset. TDK LoR IP150.
A mostanim is műanyag ház. Ha olyan mint tesóm Samsung Galaxy Young-ja akkor nekem elég.
Nem ez lesz a fő kamerám. Van digitális gépem. Mondjuk autófókuszt több helyen olvastam én is.
A videó dettó. Ugyanaz mint kamera. Nem ez lesz elsődleges. Másrészt nem zavar ha gyengébb de az legyen jó. Kategóriához mérten.De mivel több a pozitív jel Így elég sanszos hogy ez lesz.
Ha jobban menne ez mint a mostanim már elégedett leszek mert az S Advance csak gyári 2.3.6-os Android alatt működik jól. A 4.1.2 nagyon el lett tolva. Szeretnék végre nem idegropit kapni és nem várni arra míg felépül a vonal. Ha hívnak kb 2 mp mire hallanak.
-
Gery1987
őstag
válasz kolosanyi #53056 üzenetére
Bip és kolosanyi
Köszönöm szépen a véleményeket. OTP-s vagyok én is úgyhogy szerencsém van akkor. Körbe nézek majd a WP-s áruházban. Igazából Szókeresőnek amit én használok az se valami nagy eresztés. Teljesen fapados az is. Nem hiszem hogy olyan gáz lenne.
Darabos működés alatt mit értesz kolosanyi? Hardver szinten ugyanez van a nagytesójában a 8500-ban és ott a lassú görgetésnél van némi szaggatás. Ha rendesen van görgetve nem akad meg. És az HD kijelző ez messze nem az. Annyi a kettő között a különbség, hogy a nagytesó 1 GB RAM-os a kicsi meg 512. A többi annyira nem lényeges kategória. Most lehet hülyének fogsz nézni, de nekem fontos a LED villanó, ha máshoz nem akkor zseblámpának. Annak többet használom Ezért is esett ki a Nokia. És a másik hogy nem nagyon szeretnék 50 körül költeni egy telefonra. A Nokia meg már nem Nokia sajnos. És ez fontos szempont nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide fordulok, de mivel ha jól láttam nincs külön még Windows Phone Dual SIM-es topic itt kérdezném meg. Meguntam az Android marhaságát. Egy Samsung Galaxy S Advance-et használok bő másfél éve és meguntam hogy romolni kell. Szeretnék egy olyan készüléket amit felveszek az asztalról vagy kiveszek a tokból és tudom használni és nem félek hogy összetojja magát.
A kinézett telefonom ő lenne: [PRESTIGIO 8400 Multiphone DUO]
Az lenne a kérdésem, hogy van bármi hátránya a WP-nek az én igényeimhez mérten az Android ellen? Amire használnám az első sorban telefonnálás, mobilnet, vagy Wifi-s internet, rádió, zenehallgatás. Lenne némi játék is benne. Nagy kedvencem a szókereső. Illetve van még egy de azt tudom hogy van WP-re mert cimborám gépe Win8-at futatt ami tud WP-s appokat futtatni. Ami kellene még az Skype. Illetve netbankos nem tudom mennyire van erre a rendszerre.
Előre is köszönöm! És bocsi hogy itt, de az okostelefonos topikba írtam valamit és azóta nincs kedvem oda írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...