Hirdetés
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Mi nem érthető? Már kész is a maszek vonalkódos PC "nyílvántartó" információs progi. A pc-s klienset, ami a vonalkódokat létrehozza/nyomtatja/feltölti az olvasóba, megcsináltam JAVA-ból + kötegelt állományokból (erősen lerontja a Windowson kívüli felhasználást, de legalább gyorsan elkészült
)
Maga az olvasó egy kutya közönséges kézigép technikai szempontból, csak éppen nincs teljes értékű Visual Studio .Netem, meg egyébb fejlesztőeszközöm hozzá, és még a nyamvadt VB scriptek se futnak.
Ezért megírtam egy HTML oldalt JavaScripttel körítve, ami a beolvasott vonalkódot (ez is vicces, hogy maga a vonalkódolvasó rész már a Wordpadba is be tudja olvasni a kódot, úgyhogy az oldalhoz illesztésnél csak arra kellett ügyelni, hogy automatikusan megkapja a fókuszt a szövegdoboz), átalakítja elérési útvonallá, ahonnan megnyitja az adott gép leírását tartalmazó html doksit. Már csak azt kéne megoldani, ha nincsen olyan vonalkód, dobjon egy hibaüzit.
Tudom igénytelen, de kezdetnek és belső használatra talán elmegy, majd meglátjuk, meg még valami normális fejlesztőeszközt keresek az olvasóhoz. Tényleg milyen ingyenes fejlesztőeszköz van Windows CE .NET 5-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)