Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Megirtam feedbackre is.
Az a furcsa, hogyha az altatás után pár másodperccel felébrestem, akkor még oké. De ha 5 perc eltelik az alvas után, akkor már nullaról indul újra. Nem volt közben aramszünet, szóval az sem lehet.Nem tudom, nálam van valami kavar az alvassal, mert már w8 óta észrevettem, hogy csak akkor tudom a gépen lévő powergombbal kikapcsolni a gépet, ha közben nem altattam el. Startmenü shutdownra leall hibatlanul, nem az a baj. Hane az, hogy a geépházon lévő powergombra nem csinal semmit, mjntha meg se nyomtam volna. De a gép újrainditas utan, megint jól működik, egészen amig nem altatom.
W7 alatt sose volt ilyen problémám.De most ez az alvassal kikapcsolás kiakasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Alkoholista nevelde
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest