Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Mindenesetre biztató, ha a 11-nél erre találtak valamit, talán lecsordogál a dolog 10-re is. A fent említett verziók valamelyike hozta magával ezt a pattogást, és minimalizálni lehetett különböző trükkökkel, de teljesen megszüntetni nem. Évek óta túrom miatta a netet, de olyan megoldás, ami mindenkinél működne, még nem került elém. Az javított a legtöbbet (viccen kívül), hogy a laptopból kiszedtem a wireless kártyát, és leszedtem a kapcsolódó drivereket is. De a wdf01000.sys még mindig sokszor okoz >1000uS-os latency-t, és az már hallható.
Amúgy a 11-nél nem vettem észre audió problémát (másik gépeken). Akkor gondolom ez is olyan, mint 10-él, hogy akinél éppen előjön, az szív vele, másnál meg fel sem merül...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tekken 7 Playstation 4
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm