- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonbéna48
újonc
válasz
zolee001 #95640 üzenetére
Hát mikor beléptem, én is így gondoltam, de bitlockerrel fenyeget meg azzal, hogy az AD gazdája lenyomhatja az userem. Ezért ijedtem be tőle. Csináltad már win 10 pros bitlockeres gépen és nem volt gond, vagy csak úgy gondolod, hogy nem lehet gond? Az AD-ja is válogathatja persze... Örülnék, ha csak önmagától parázott volna be. Wégülis...
-
nagyonbéna48
újonc
Sziasztok! Win 10 Pro Pont egy ilyen béna userre vártatok, de kérdésem van. Felnyomtam az useremet a munkahelyi hálózathoz a hozzáférés munkahelyi vagy iskolai rendszerhez gombbal. Utólag úgy gondolom, nem érte meg. Vissza szeretném kapni, helyi userenek és eltüntetni az AD definiciót. A Windows sikít, hogy itt a vég, keresztet vethetek az userre. Mit tegyen az user, ha ilyen béna? Tudnátok segíteni ebben? Nem opció a gép újrahúzása, de ha valaki már járt így és van tapasztalata, ne szégyenlősködjön, írja meg legyen szíves. Léptetek ki már AD alól úgy, hogy utána még be tudtatok lépni a gépbe úgy, hogy nem volt más useretek?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest