Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz.mich

tag

válasz prabhu #51549 üzenetére

Alaplapot nem cseréltem, viszont, ami fontos, hogy a virágboltos 7es verziót "aktiváltam", mivel nem akartam havonta újrarakni a rendszert (és azért nem a saját kódommal, mert azt ugye 10re frissítettem). Ezért az alaplapban a virágboltos 7es verzió "aktív". Én csak azért térnék vissza a 10re, mert az eredeti, meg jönnének a frissítések, naprakész lenne az oprendszer, szóval nincs neki különösebb oka. Én is jobban szeretem, ha eredetiek a dolgok, nincs para, csak ugye anno, mikor váltottam, a 10 nagyon nem jött be. Emiatt meg lehet, hogy elcsesztem az eredeti verzióm...?

Szóval ilyen esetben mit kéne tennem? Húzzam újra a 7et, és próbáljam megetetni vele az eredeti kódot, hátha? Vagy egy 10es verziót tegyek fel, és abban használjam a kódom? Azért ez a sok kérdés, mert nekem nem 20 perc újrarakni a gépet, meg ismét feltenni minden drájvert', plusz helyére tenni a dolgokat... Ha van valami konkrét ötlet, akkor időt spórolva az alapján haladnék.

• sz.mich

tag

Hali!

Én anno megvettem a win7et, mert volt egy akció, hogy lehet frissíteni ingyen a 10re. Na, akkor aktiváltam a 7et, hogy frissíthessek a 10re. Ez meg is történt, de nekem a 10 nem jött be. Visszatettem a 7et, de virágboltos verzióban (elvégre a 7esemet már aktiváltam 10re). Most pedig megkukkantanám, hogy mi a fenét kezdtek vele. Már a 10el. Ahogy utánaolvastam talán nem is kéne, viszont jött az az érdekes kérdés, hogy miként tudnék visszatérni a 10hez most, hogy a 7et aktiváltam 10re? Tehát a kérdés az, hogy hogyan tegyem fel amit vettem 7et, 10es verzióban? Tegyem fel a 7et és próbáljam meg frissíteni megint 10re? Á, ez sanszos, mert ez már megtörtént egyszer... Vagy szedjek le egy win10-es verziót, amit a 7es kódommal aktiváljak (elvégre abból lett 10)? Szóval én már meg vagyok keveredve. :C

Új hozzászólás Aktív témák