- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtwo
senior tag
válasz
Cs1csó #134104 üzenetére
Office 2019 van a gépemen, annak illene elégnek lennie. De igazad van, a Microsoft 365 előfizetést nagyon ajánlgatja évi 25e-ért, azt lehet akkor a gond.
Az meg hiába ingyenes 1 hónapig, gusztustalanúl kifizettetik előre az egész évet és neked kell majd visszaigényelned, ha nem tartasz rá igényt. -
Vtwo
senior tag
válasz
Cs1csó #134102 üzenetére
Azt nem értem miért nem megy a visszaállítás, mikor azért van "Onedrive tárhely visszaállítás" a beállításoknál és a support oldalon is írják , hogy a 30napon belüli törléseket visszaállítja.
Ahogy rákattintok bejön a " Kezdéshez igazolja magát" kb. 1mp-re aztán ugrik a support oldalra .Ezzel lehet valami gebasz amit nem igazán értek. -
Vtwo
senior tag
Hello !
Hogy tudom visszaállítani egy korábbi időpontra(természetesen 30 napon belüli) a Onedrvie-ot ? Követtem a supportban leírtakat, de nem megy.
Ha a Onedrive-ban a "Onerdrive tárhely visszaállítása" szövegre kattintok egy pillanatra bejön a " Kezdéshez igazolja magát" aztán ugrik a support oldalra azonnal.
Valaki tud megoldást ? -
Vtwo
senior tag
Na,nálam is elkezdett sz@rakodni az 1803.
Minden frissítés "Telepítés függőben".
És a fókuszsegéd is állandóan rinyál. -
Vtwo
senior tag
Tegnap este lejött az 1803-as és a 211gb szabad helyből lett 189gb.
-
Vtwo
senior tag
Értem.Köszi mindkettőtöknek.
Viszont Chrome-ot használok,nem Edget-t. -
Vtwo
senior tag
Milyen vírusirtót(free) javasoltok a Defender mellé ?
-
Vtwo
senior tag
Tegnap óta W10pro felhasználó lettem(gépet kellett cserélni,azon meg W10 volt,gondoltam egy próbát megér).
Amennyire paráztam a W10-től a W7 után,annyira kellemesen meglepett idáig.Meglepően gyors és eddig minden jön-megy rajta,mint az olajozott villám.Plusz szerintem(bár ez nem szempont) esztétikailag is jobb lett,pofásabb a W7-nél.
Remélem jól kijövünk egymással. -
Vtwo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest