- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#57527808 #70675 üzenetére
Én Insider programban vagyok - nem buherálom a gépet nagyon, csak próbálgatom az új fícsöröket, meg aktívan tesztelem CAD rendszerekkel és játékkal, így havi 1-2 kékhalál kijár az ingyen Win10 licencért cserébe -, és ez a driver frissítés ott is érdekes pont. Sok visszajelzés van az agresszív driver frissítéssel kapcsolatban.
Csak két példát emelnék ki:
1) Egy ismerős laptopján a Win10 minden verzió frissítésnél cseréli a WLAN driver-t egy újabb, de nem működő verzióra. Aztán persze kézzel újra kell rakni.
2) Az RX580-am driver-ét rendszeresen "frissíti" régebbi verziókra, aminél varázslatos módon eltűntették az "Upgrade" gombot a kezelőfelületből, és hibásan is jelzi ki a driver verziót (újabbnak, csak mondjuk a legutóbbi Adrenaline verzió hiányzó fícsörei feltűntek 1-2 embernek). Egy korábbi teszt verziónál (talán 17025) játék közben(!) is sikerült már elindítania a driver telepítését, kékhalál szerencsére nem lett belőle.És akkor még meg se említettem, hogy (nálam) az aktív órákat is letojja az update, simán letölt és telepít a beállított "ne csináld légyszi" idősávban. Ha nem lenne SSD-m, már bele őrültem volna (a korábbi laptopon a kis 5400RPM-es winyóval téptem is a hajam sokat).
Szerintem ez a driver frissítés és aktív órák téma még elég béta fázisos fícsör, biztos vannak fontosabb dolgok a programozók listáján, pl.: Media Player kinyírása,Groove fejlesztése, Candy Crush integrálása,be nem zárható Settings ablak, újfajta leállítás következtében kétszeresen futó driver háttérfolyamatok, stb) -
Geth
veterán
válasz
#57527808 #70667 üzenetére
DDU-val próbáld meg (safe mode), de Te utólag már ne törölgesd, miután visszabootolt, csak tiltsd le (vagy tiltsd le safe módban).
Amikor törlöd, ő rögtön visszarakja (PnP).
Nem scrollozok sehova, ezért kérdeztem, hogy szerintem az eszköz letiltásán kellene dolgozni, nem az update letiltásán.
Milyen laptop? -
Geth
veterán
válasz
#57527808 #70662 üzenetére
Ezt pontosan nem értem. Le van tiltva az eszköz (device managerben egyértelműen látszik, hogy tiltott), és tölt le hozzá drivert? Miért kell törölni? Ha törlöd, attól kvázi visszakapcsolod.
DDU-val töröld le teljesen (az úgyis kilövi a windows updatet is), majd letiltod, és utána visszakapcsolhatod az update-t is. Nem is értem miért kellene egy eszköz miatt az updateből nagyobb darabot letiltani, vagy hogy mi köze az MS-nek egy gallyra ment GPU-hoz -
SamSem58
aktív tag
válasz
#57527808 #69251 üzenetére
"itthon hova kell menni felgyújtani a microsoft székházát?
minden egyes frissítés elég komoly gondokat okozott a melós gépeken" - nem vagy vele egyedül, nálam egyelőre "csak" annyi a gond, hogy a beállított színeket minden frissítéskor szétbarmolja a Win 10...
A Microsoftnál mostanság ez megy meg a bárányfelhő! -
törölt tag
válasz
#57527808 #69251 üzenetére
update:
4-ből 2 gépen akart frissíteni a win, beállítottam sokadszor az egy év halasztást, és szüneteltettem a frissítéseket (35 napos). újraindítás után így már jónak tűnik a dolog, most épp a lemezkarbantartó takarítja a telepítési fájlokat, aminek köszönhetően alig marad hely a rendszer partíción...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest