- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Mart10000 #56571 üzenetére
Vagy beírod a win7, win10 kulcsot és elfogadja. Vagy van lehetőség az aktiválás menüben "változott a hardver a számítógépembe" (vagy valami ilyesmi) hibaelhárítóval az új gépedhez aktiválni a win10-t. Legrosszabb esetben MS Supporttot felhívod és segítenek. Viszont OEM változatnál ez nem működik, mert az kizárólag ahhoz a géphez tartozik. Ha tönkremegy, akkor kuka hivatalosan.
Sebixxx: Otthonra bőven elég a home. Gondolom nem üzemeltetsz tartományt. Csak a Bitlockert bukod, ha az esetleg kellene.
Boxi88: Van még ez a lehetőség.
-
TRob1
veterán
válasz
Mart10000 #51408 üzenetére
Így van... csak épp az évfordulós frissítés óta van vmi beépített fícsör hogy Hardvercsere, katt és kész. kb. Tehát már ez a móka sem a régi.
(#51410) sakal83 :
Nekem sajna nem sokat. Max hogy sok a hiba. Sőt, csak az van.(Megmondom őszintén, én egy ilyen cserénél - hisz nagyjából a komplett gépet cserélted - tuti újrahúztam volna a rendszert annak ellenére, hogy ritkán szoktam ezt meglépni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest