- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Lehet, nekifutok majd még, mert sokan írjátok ezt az Avast-ot, de valami borzalmasan bugyutának hatott a Comodo-hoz képest, amikor legutóbb próbáltam. Bővíteni akartam a NeszeTools védelem részét egyéb megoldással, de végül csak a Comodo-t találtam ajánlhatónak, főleg a tűzfal szabályrendszer miatt. Még anno az Agnitum Outpost-ról álltam át rá.
Sok instabil verziót megélt, de kb. a 7-es óta nem találkoztam gépet szétfagyasztó és egyéb bugokkal, jól teszi a dolgát, és már a 11-es főverziónál tartanak.Arra már nem emlékszem, hogy az Avast a Pro verzióját mennyire akarta a torkomon lenyomni, de sok kipróbált security programnál ment ez is a használat kárára. A Comodo ilyen szempontból legalább tiszta, és az az egy szem megvásárlásra buzdító Upgrade gomb is kikapcsolható. Azon kívül kb. fél évente bead egy buborékot 1-1 nagy akcióról vagy újításról, és ennyi.
A gépet szintén nem eszi extra módon. Mint minden bekapcsolt AV modul mellett, érthetően lassabban indulnak a programok az ellenőrzés miatt, de kizárólag tűzfalazva használva már észrevehetetlen a jelenléte.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sok instabil verziót megélt, de kb. a 7-es óta nem találkoztam gépet szétfagyasztó és egyéb bugokkal, jól teszi a dolgát, és már a 11-es főverziónál tartanak.