Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Teac ha jól tudom maga is OEM DAC gyártó, a másik kettő meg AKM alapokból építkezik.
Amit én írtam az a klasszikus OEM chip millió termék több tucat gyártó sémára igaz, amibe a Realtek, VIA, C-media kiválóan beleillik. C-media DAC-os USB gaming headsetnél sem nyúlt bele minden gyártó, abból végignéztem elég sok variát. MSI és a Kobra Kahn belenyúlt a kisebb gyártók max a nevét írták át meg a VID-PID-et. Mint az Aula. És ott is dettó ugyanez a driver hack volt, mint a VIA-nál, ami most előjött mint eset. Viszont az Aulával nem ment egyik "hackelt" Win10 driver se. Pedig az Aulához gyárilag átnevezetlen generic C-media USBAudio és ASIO drivert adtak. Annál natúrabb nem is lehetett volna.
Természetesen az off-ból is sok már, meg az én tudásom is hiányos bőven, úgyhogy szerintem itt a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest