- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 
			  Mobilarena Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cr00py senior tag Valóban.  Viszont nem csak nálam létezik ez a start menüs dolog, sokan panaszkodtak hasonlóra. + van még pár érdekesség, amik ugyan apróságok, de néha nem akarnak működni, hiába kattintok rá, de ezen már túl tettem magam, nem is idegesít.  Maga a rendszer ilyen, valakinél megy, valakinél nem. NIncs 2 ugyanolyan pc, illetve különböző programokat/ drivereket használunk. Értem én, hogy szinte lehetetlen ennyi mindent tesztelni..de ahelyett, hogy telenyomnák mindenféle szükségtelen hülyeséggel, legalább az ilyen alap dolgokra figyelhetnének. Mac-hez szoktam, az működik..ezzel meg csak a baj van.  btw Próbáltam már MCT-vel clean installt, avagy a vásárolt dobozos win-t feltelepíteni, majd azt frissíteni ( mert az csak az akkor elérhető legfrissebb verziót tartalmazza. ) de így is- úgy is belefutottam már ilyen hasonló furcsaságokba. Pedig nincs semmi extra a gépen, szükséges driverek + mivel custom vizezve van minden, ezért az ahoz szükséges programok. Az biztos nem okozza, mert sokaknál működik + próbáltam már nélküle is. Egyszerűen ilyen a win, el kell fogadni. Majd most, hogy nem fél évente szórják ki a "jobbnál jobb" frissítéseket, meglátjuk, hátha javul a helyzet kicsit. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest