- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodor0410
tag
win8-ban a gépházban nem tudok a személyre szabásra menni? bejön a nagy fogaskerék aztán vissza a csempékhez...
ez mitől van? ha be is jutok, akkor a többi funkció megy, de a személyre szabásnál visszalép a csempékhez...
-
fodor0410
tag
egy programmal amit win7 fórumban ajánlottak töröltem a win7-et az indításnál lévő oprendszer választó listából + töröltem (leformáztam) a partícióját, és fent van a win8. Indításnál csak a windows7 jön fel, mint választható oprendszer
Mit tudok csinálni, hogy win8-ba be tudjak lépni?
-
fodor0410
tag
válasz
Mr. Erikszon #30451 üzenetére
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/upgrade-to-windows-8
-
fodor0410
tag
válasz
Mr. Erikszon #30446 üzenetére
Én is elvagyok vele, egész jó, és sikerült megoldani (segítséggel), hogy bejelentkezéskor ne a csempék jöjjenek elő, hanem az asztal
Próbáld ki! Csinálj neki egy partíciót és tedd rá, ha nem tetszik még mindig tudod törölni -
fodor0410
tag
válasz
Psychonaut #30442 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Sikerült!
-
fodor0410
tag
válasz
Sub-ZeRo #30439 üzenetére
Van egy pár sor, amit notepad-ben le kell írni, be kell rakni egy mappába de a végleges win8 előtt működött, de azt hittem, hogy most is menni fog, de nem megy. Azt hittem van valami parancs vagy bármi, vagy hogy be kell ásni a gép lelkébe és ott kell átállítani valamit.
De ha semmi megoldás nincs, akkor köszönöm!
-
fodor0410
tag
Ki lehet valahogy kapcsolni a csempéket?
Hogy amikor bejelentkezek, akkor az asztal jöjjön be?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest