- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
MostaPista #70892 üzenetére
Csak röviden: Az összefoglalóban az olvasható ki, hogy ez egy esetleges probléma. De ahogy észrevettem a használattal, ezek valójában kötelezőek. Én viszont hamarabb ütköztem a problémába, mielőtt a windows update elkezdett volna frissítéseket keresni.
Én pedig a windows telepítését követően nem a windows update-tel szoktam kezdeni, hanem driverek és alap programok telepítésével. A problémám is az volt, hogy nem töltődtek be az weboldalak, nem pedig az összefoglalóban említett windows update hiba. Ennyi röviden a sztori. -
Aprósólyom
addikt
Ezt jó lenne beletenni az összefoglalóba. Ennek a felét, magamtól halásztam össze azokból a hibákból amit visszaköpött a win. De annak ellenére mégsem tette fel őket. Nem lehet, hogy le kell szedni a telepítéshez .net 4 újabb verzióit. Mert ahogy feltettem a .net 4.5.2.-t elkezdtek feltelepülni ezek a frissítések...
-
Aprósólyom
addikt
Tud valaki segíteni nekem abban, hogyan lehet alapvető adminisztrációs jogokat beállítani windows 7 alatt? Tesómnak szeretnék csinálni egy felhasználói fiókot, amiben szabadon nem telepítgethet, illetve bizonyos könyvtárakat ne tudjon elérni, hogy minél tovább ép maradjon az operációs rendszer. Tud nekem valaki ebben segíteni, vagy egy linket tud valaki küldeni, ahol egy két alap dolgot megtanítanak konyhanyelven?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest