- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #14112 üzenetére
Adatmentés sikeres, GetDataBack okos volt, mindent szinte sikerült megmenteni
A többire azért várnám a véleményeket.
-
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Egy kis rejtély előtt állok, amivel elsőre nem tudom hogy birkózzam meg. Hoztak egy gépet, BOOTMGR hiányzik indításnál, volt már ilyen, loaderek, egyéb hülyeségek szétcseszik a bootfájlokat, nem indul a gép, win reinstall, kuncsaftnak elmagyarázni ne használjon hülyeségeket. De a mostani elmondás szerint:
- Egy külső Linux rendszerű HDD-t (Médialejátszóhoz való) akart felismertetni a géppel, majd partícionálni (Partiton Magic 8-al ami nem is fut rendesen Win7en plusz a Lemezkezlője többet tud szerintem a rendszernek alapból), de nem tudom sikerült-e, végül is kifagyott a gép elmondása szerint. Újraindította, eltűnt a D meghajtó, 400 GB adattal. Hogy utána mit csinált nem tudom, de egy újboli bekapcsolás után már a BOOTMGR hibával akad meg a POST után. Vélemény eme rejtély megoldására? Partition Magic vagy a Linux rendszerű vinyó vágta tönkre? Illetve ha tudja valaki ezt hogy tudnám neki NTFS-re formázni? Egyszer régen hoztak ilyet is, de Win fel se ismerte szegényt
..és a LEGFONTOSABB: hogyan hozzam vissza szegénynek az adatait? Most az én gépembe áttéve a Win7 lemezkezelő látja, de nem tudja megnyitni, max újraparticionálni, formázni engedné azt a 432GB-os helyet. Végső esetben a könnyebbik megoldás marad, újrarakom, de jó lenne valami megoldás. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest