- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #13295 üzenetére
Igen, azt használom. Az ati topikban próbálj szerencsét.
-
válasz
- = Zk = - #13278 üzenetére
Miért nem ati topikban kérdezel rá? Egyértelmű, hogy az a baj. Nekem a 12.1-es driver-el tökéletesen megy minden IE9-en.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
- = Zk = - #13278 üzenetére
Más böngetővel is csinálja?
-
xcds
őstag
válasz
- = Zk = - #13272 üzenetére
Ó, de hosszú.
Köszi!
-
Tamás88
őstag
válasz
- = Zk = - #13137 üzenetére
Nem tök min1? Azért van, hogy használjuk.
Egyébként okos ötlet volt, mivel az SSD gyorsabb, mint a HDD. Amúgy nem írtad, hogy mi alatt laggolsz? Ha játék alatt, akkor próbáld meg frissíteni a játékot, ha viszont Windows alatt, az jó kérdés. De megnézhetnéd a BIOS beállításokat, mert lehet, hogy úgy van beállítva valami, hogy kedvezőtlenül hat a rendszerre. -
Mustármag
őstag
válasz
- = Zk = - #13137 üzenetére
megnéztem az adatlapod és elég kemény hardvered van nem tudom elképzelni hogy mi tud laggolni!
-
Mustármag
őstag
válasz
- = Zk = - #13135 üzenetére
Uh az nem jó.De mi alatt van laggod?(úgy tudtam hogy a virtuális memória SSD gyilkos.)
Nekem nincs ilyen problémám csak gondoltam ha a C-röl fut a rendszer meg az alaprogik és azon van a virtuális memória akkor némi képen feltartják egymást és ha át teszem egy másik kevésbé használt Winyóra akkor némiképpen gördülékenyebben mennek majd a dolgok.
-
válasz
- = Zk = - #13115 üzenetére
Ghostolod a meghajtód de előtte minden ami alaplappal kapcsolatos törlöd. Kiszokta bírni az alaplap cserét, de ilyenkor egy tiszta telepítés az ajánlott.
-
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #13061 üzenetére
a rendezéssel: [link]
és most már szerencsére elérhető az opció ami kéne.. -
polonic
félisten
válasz
- = Zk = - #13061 üzenetére
-
D.Orion
veterán
válasz
- = Zk = - #12976 üzenetére
Ha a TS csinálja, akkor miért veszi le a böngészőről a hangerőt ha filmet nézek?
És nem megy a TS.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #12882 üzenetére
vagy pl azt nem lehet szabályozni, hoyg mennyi időt "rögzítsen"...?
-
spiritex
veterán
válasz
- = Zk = - #12870 üzenetére
Sajnos nincs rá lehetőség... Annyit lehet csak tenni, hogy lecsökkentesz mindent, hogy keveset vegyen fel, keveset tároljon, rossz minőségben, stb. + át lehet helyezni D-re, E-re. Én se bánnám, ha le lehetne lőni, de avval érveltek a Media Center saját fórumján, hogy a mai világban ennek örülni kéne, mert helyettesíti a "Megállítható" adást, ha nem olyan csomagja van az embernek..
-
cigam
titán
válasz
- = Zk = - #1312 üzenetére
hm. Jobklikk az eszköztáron, és ott engedélyezve van? Látszik?
Esetleg kapcsold ki az eszköztár rögzítését, és kapcsold ki, aztán be. (nálam a lastapss szok vádorútra kelni. vagy az IE vagy a toolbar hibája nemtudom, de egy idő után beál. ) -
cigam
titán
válasz
- = Zk = - #1308 üzenetére
Hát de mégis melyik toolbart? Esetlega készítő több tippel rendelkezne (vagy a program fórumában kutakodni?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest