Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
-
Azt nem ismerem, de egy ismerősömnek ezt vettem meg. Zsebkönyv, de 430 oldalas. Elég részletes. Nem annyira, mint egy Server kézikönyv, de szerintem 1.663,-Ft-ért jó.
-
válasz
bobsys #26200 üzenetére
A megoldás nagyon aljas volt..
. Az ok, hogy nem értem, miért köcsögösködik a telepítő, ha másik hdd van bent. Ám a többi partíció kuszaságának megakadályozása miatt lehet..ezt, azért úgy érzem a 21. században egy OS-nek le kellene (van, amelyik le is tudja) tudnia kezelni. Szal HDD lehúz, de a későbbi telepítés egyszerűsítése miatt a legfrisebb driverek egy USB-s penen vannak, amit rádugtam az egyik hátsó USB slotra..nnna, ennyi elég volt a telepítőnek, hogy hülyének nézzen. No comment..
Update: Biosban Sata 0-3 portnak NATÍVNAK kell lennie, mert legacyban szintén befordul a telepítő..tehát ENABLED.
Update2: XP alól formázva, 32K-s foglalási egységre sem jó. Újra kellett a telepítővel formáztatnom. Most elindult..
Öcsém....hát, komolyan mondom..[ Szerkesztve ]
-
XP alól particionálva, formázva, aktívvá téve, seven telepítésekor másik hdd lehúzva..szal ezeken már túl vagyunk..
-
Üdv. Vettem egy Samu F1 terrás hdd-t és szeretném lecserélni az öreg Xp-m. Adva van egy Windows 7 telepítő lemez. AHCI beállítva. x64 verzió. Sata driver USB-n. (X64-es). Particionálom a HDD-t, mennék tovább, de kiböki, hogy " A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy meglévőt keresni. További inrmációt a telepítő naplófájljaiban talál." Az egy dolog, hogy MIUTÁN particionáltam, utána kezd el nekem köpködni, hogy nem talál rendszerpartíiciót - lérdem én, hogy akkor eddig mi alapján particionált - de ne akdjunk fenn ilyen kicsinységen. Adok neki tallózva drivert. GA-P35C-DS3R lap sata driver USB-n. X64 kiválaszt. Tovább. Hiba: "A telepítés folytatásához az Illesztőprogram betöltése lehetőség használatával telepítse a 32 bites (mi a nyavalyának is
) és az ALÁÍRT 64 bites illesztőprogramokat. Aláíratlan 64 bites illesztőprogramok telepítése nem ajánlott, ez működőképtelen...blablabla.."
A hdd-re debian telepítése gond nélkül lemegy.
Várom az ötleteket.
Köszönöm. -
Én értelemszerűen csak azokon a meghajtókon engedélyezem, ahova a programjaimat telepítem. Mondjuk ebből adódik, hogy a system partíción kívül a többi partíciót, vagy komplett lemezt, lemezeket csak adattárolásra használom. És azt is csak addig, amíg szükségem van azokra az adatokra, fájlokra, ezt követően backupolom a dolgaimat. Ettől függetlenül is van rendszeres backup.
-
Ha nagyon durván akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy a prefetch is valami olyasmit csinál, mintha letiltanád a virtuális memóriát, és mindent a fizikaiban "tárolnál", hogy kéznél legyen. A prefetch is hasonló elven működik. A gyakran használt programjaidat betölti a memóriába, hogy ha használni akarod, gyorsabban induljanak. De ez dinamikusan változik. Ha nem jól mondom, majd kijavítanak.
.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
sfdrakex #1708 üzenetére
Annak is utána néztem persze, legalább ilyen alapossággal..
. De lehet, hogy valami elkerülte a figyelmem, és neked nem fogja.
. Nvidia Quadro NVS 100, NV17-PCI-64MB.
Ami azért lenne jó, mert két monitort kezel, 2048×1536-ig...
[ Szerkesztve ]
-
Engedd neki a virtuális memóriát. Ez már nem W98SE. Prefetch van. Egy kis olvasnivaló win mem kezelésről, magyarul.
-
Out of limit..sry..nos...
Idézem:
"This product has been discontinued as of April 01, 2008"...ennyi... -
válasz
sfdrakex #1704 üzenetére
Az #1687-ben írtam, hogy milyena kari..
.
...ööö, még mindig a G520 oldalát lnkelted. Ez egy 108Mbps-es kari, az enyém meg egy 22Mbps-os. De a hivatalos oldalon már körül néztem. Ott nincs, csak xp/98/me/nt/2k alá driver
.
Hivatalos oldalon ennyi van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sfdrakex #1698 üzenetére
Az addig ok, de nekem nem G520-am van..
. nekem Rev B2-es 520+-om van, aminek a B2-es driverrel mennie kellene..de nem megy. D-Link AirPlus DWL-520+. H/W ver: B2.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Egy szóval sem írtam, hogy adott ki. Azon sem ment már, tehát már ahhoz sem volt driver. Az idegesít, hogy nem egy százéves soros vagy párhuzamos portos szarokról van szó. A D-Link Dwl-520+ az egyik. Ez egy wifi pci-kártya.
A Scannerem egy USB-s scanner, a tuner az meg egy PVR2-es külső USB-s cucc. Az nvidia kariról meg ne is beszéljek. A PCI-os userek le vannak szarva?? Egyszerűen azt a gépet már nem akarom fejleszteni, mert egyrész nem is régi, nem is gyenge, elég a teljesítménye, amire összeraktam, és az egész hóbelevancot nem fogom kicserélni egy rossz support miatt. A pci-os vga kell az alacsony fogyi miatt is. Most tegyem rá vissza a 6 éve vett XP Home-ot? Nem igazán hat ösztönzően.#1684: Megsasolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Valaki #1647-re?
-
Háj.
Seven 64 bit vásárláson töröma fejem, de sajnos egy csomó hardverem nem megy alatta. A hw gyártó nem biztosít drivert az eszközeimhez.
-dlink wifi pci card
-usb-s scanner
-Hauppage usb-s tuner card
-Nvidia quadro 64Mb PCIOlvastam az egyik hsz-ben egy másik topikban, hogy lehet az xp drivereit integrálni a sevenbe. Erről kellene nekem valami komolyabb info.
XP mód kilőve, nem akarok drágább csomagot választani, hanem csak az alapot.
KöcceGeller
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc