Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
,,Notinál próbáltam ki egyszer, szinte ugyan annyit ment energiatakarékos móddal, mint kiegyensúlyozottal..."
igen, gyakorlatilag alig van különbség a két mód között, hiszen mindkettőnél aktív az EIST és a C1E, ezeken kívül csak a WiFi hatásfokával és az USB kapuk/merevlemez lekapcsolásával, esetleg a monitor fényerejével/kikapcsolásával tud játszani a rendszer.
-
pete_21
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nincs fogyasztásmérőm, szóval nem nagyon tudom leszűrni, hogy mit változtat. Videokártyából nekem is AMD van, az akkor takarékoskodik rendesen?
Mindegy, ha eszembe jut majd 3D alkalmazás után visszatenni, akkor néha visszarakom majd takarékosba.
Köszi azért a válaszokat!
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest