Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
AHCI nekem kimaradt, sajnos addigra már rég feltelepült mire a hsz.-t olvastam. Na, rendszerinfónál megnéztem, NTFS-re települt, remélem nem nagy baj.
Viszont én felraktam az alaplapi Chispet izét, és nem omlott össze (még), tán még gyorsult is.
Betűtípust lehet változtatni? Valahol mintha láttam volna. Olyan furcsa most a betűkészlet, így natívban. Mintha az ívek más pixel útvonalat követnének mint azt megszokta az ember...olyan a hatás mint acrobat pdf-ben egy vékonyított TFT-megjelnítős betűtípust választanál. Pl. nagy D-nél alul vastagabb átló...
-
Colos1
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Igazából eddig nem is foglalkoztam vele, nem is tudtam hogy pontosan mire való az AHCI (
). Olvastam már róla régebben, de nem foglalkoztam vele különösebben, mert működött nélküle is a gép. Onnan jött az egész, hogy mint lejjebb írtam, SSD -t szeretnék, és annak működésébe belemászva találtam, hogy ACHI módba kell használni a Trim miatt. Ekkor próbáltam ki, hogy egyáltalán mi ez, működik-e az alaplapomon, ezért tettem át.Azt meg valóban megtanultam, hogy utólag nem teszem fel. De ugye szokták mondani, hogy "Bölcs ember a más hibájából tanul, az okos pedig a sajátjából." Szóval kiderült, hogy én egyáltalán nem vagyok bölcs.

Amúgy az AMD -s driver telepítéséig nem volt semmi probléma, most kezdem érteni, hogy miért nem volt benne telepítő, csak a 4 darab rendszerfájl

Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Olvastam már róla régebben, de nem foglalkoztam vele különösebben, mert működött nélküle is a gép. Onnan jött az egész, hogy mint lejjebb írtam, SSD -t szeretnék, és annak működésébe belemászva találtam, hogy ACHI módba kell használni a Trim miatt. Ekkor próbáltam ki, hogy egyáltalán mi ez, működik-e az alaplapomon, ezért tettem át.