Aktív témák
-
Goodman
tag
eh, windowson botot... az olyan is lesz, mar bocs :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mármint le lehet tölteni?
(Vagy le KELL törölni, hogy tudjak regisztáli? Ezt nem tűnik valószínűnek... :) ) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na mert a ''Vezérlőpult -> Felügeleti eszközök -> Szolgáltatások''-at megtaláltam, gondolom itt lehet ezt beállítani. Csak ugye abban sem vagyok biztos, hogy ez a Sevice-mód erre való-e. Mindenesetre az előbi helyen NEM LEHET HOZZÁADNI! Módosítani, törölni, azt igen, de hozzáadni NEM! Tiszta szívás.
Igazából egy IRCs Botot szeretnék futtatni (és így van az EXE-nek command line paramétere is...) a suli gépén, de a rendszergazda sem tudja, hogy hogy kell kezelni és hogy mire való a Service-mód :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Kérdésem az lenne, hogy hogyan kell Windows 2000 Server alatt programokat úgy futtatni, hogy azok akkor is fussanak, amikor már kijelentkeztem? Ha jól tudom, ez a Service mód. És ha ez az, akkor hogyan lehet ehhez a ''Service-listához'' egy új programot hozzáadni? pl. ''C:Program FilesFTPftp.exe -allowupload''? Természetesen rendszergazdaként bejelentkezve... :)
(Ne kérdezzétek ez milyen FTP program, csak kitaláltam.)
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged