Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem értem, mert előtt nálam is, sőt most ma miután eltávolítottam a frissítést megint futott, aztán telepítés közben is futott... majd a telepítést befejezve, újraindítva, már nem fut, és ugye Chromium alapú maga az Edge is, de fut az Opera (ami szintén Chromiumra épül), és a Firefox is.
Csak a Chrome nem, de az egyértelmű, hogy a frissítés miatt van, mert ha a frissítés nincs fent akkor fut, ha fent van akkor nem fut. Eseménynaplóban semmilyen információt nem kaptam, hogy milyen hibába fut bele, olyan mintha rákattintás után, egyáltalán nem is indulna el, de a feladatkezelőben van egy pár MB-os Chrome folyamat ilyenkor.
Most azt csináltam, hogy fent van a legújabb frissítés, mert fontosabb, hogy foltozva legyen az OS, és Chrome-ot nem indítom el, eddig is csak Youtube-re töltöttem fel vele a videókat, most az Edge-ből teszem, mert Windows-on nekem az Edge az alapértelmezett. Egyébként a másik gépen, amin Windows 10 van, ott a Chrome továbbra is simán indul a tegnapi frissítéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest