Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS
    nagyúr

Sziasztok!

Telepítettem Asus X570-E Gaming + 5800X kombóra Win11 pro-t MS oldaláról letöltött Win11_English_x64v1.iso-ból v3.20.1929 Portable RUFUS-al készített penről indítva a gépet.

Rufus-nál a pen készítésekor felugró ablakban ezeket engedélyeztem

A Win telepítése, aktiválása rendben megtörtént, de annak ellenére, hogy UEFI-ben fTPM Firmware TPM-re és Secure Boot Windows-ra van állítva Valorant játék indításakor ez a hibaüzenet jön elő

Ezt okozhatja a fenti RUFUS custom beállításokkal készített telepítő használata?

Közben jött infó, hogy a képen látható hibaüzenet orvolása: win+r -> tpm.msc és itt clear tpm (TPM-eszköz törlése) alkalmazása
    Így a Vanguard védelem továbblépett, de ezt követően az inpoutx64.sys-el is gondja volt a Vanguard-nak, de ezt netes infók alapján a .sys fájl törlésével orvosolni lehetett és így már rendben elindult a Valorant játék

A .sys-es problémát is okozhatta a spec rufus telepítő vagy ez ettől teljesen független jelentkezett?

Szerk.
    Csak azért írtam válaszként, mert Vanguard-ra keresve ráakadtam a hozzászólásodra, de közben kiderült, hogy nem a COD Vanguard-dal van probléma, hanem a Vanguard játékvédelemmel :DDD

Új hozzászólás Aktív témák