Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy Windows 11 alatt hirtelen eltűntek a funkciógomboknak (F1-F12) megfelelő animációk a képrenyőn. Tehát amikor megnyomom a hangerőszabályozó gombot, akkor bár a hangerőt álltja a rendszer, nem jelenik meg az a csúszka pl. ami eddig megjelent és mutatta, hogy mennyire vettem le azt fel-le. Ugyanígy a többinél is. Amikor megnyomom a webkamera gombot, eddig a rendszer mutatta, hogy most fel vagy lekapcsoltam, most az is eltűnt, így azt is csak az értekezletek alatt tudom meg, hogy most a kamerám egyáltalán ki-vagy be van-e kapcsolva. Ugyanígy a fényerő állításnál, a gép teljesítményének (értem itt azt, hogy csendes, vagy teljestmény mód stb.) állításánál is.
Mi lehet a probléma szerintetek?
Remélem érthető, hogy mi a problémám, nem tudom, hogy ezeket az "animációkat" pontosan hogyan is kell hívni.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest